icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 020 21 82 919

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Amsterdam-Oost


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaszetter in Amsterdam-Oost nodig?

Glaspunt heeft met meer dan 10 ervaren en goed opgeleide glaszetters altijd wel een monteur in Amsterdam-Oost stand-by staan. 

Meer dan 25 jaar ervaring
Groot assortiment CE-keurmerk beglazing
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief plaatsing
24/7 glasservice, bij nood binnen 30 minuten.
 Alle verzekeraars
Scherpe prijzen

Snel een glaszetter op bezoek?

Al vele panden in Amsterdam-Oost zijn voorzien van dubbel glas van Glaspunt

Door onze jarenlange ervaring en het doorlopend opleiden en bijspijkeren van de kennis van de glaszetter, zorgen we ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Stalen kozijnen of een monumentaal pand. We hebben er een oplossing met glas voor. Geen klus is te gek, we gaan graag de uitdaging aan.


Beoordelingen:

over Glaspunt Amsterdam-oost

Soort werkzaamheden: Ramen vervangen

Sterke punten website en service: "Goede afspraken die ze nakomen."

over Glaspunt Amsterdam-oost

Soort werkzaamheden: inbraakschade hersteld

Sterke punten website en service: "De snelle interventie word erg door ons op prijs gesteld."

over Glaspunt Amsterdam-oost

Soort werkzaamheden: Glas besteld

Sterke punten website en service: "Goede dienst geleverd, niets op aan te merken."


Onze medewerkers geven graag advies

Heeft u vragen? Schroom dan niet om direct contact met ons op te nemen. Onze medewerkers geven vrijblijvend informatie en advies en zorgen dat u met de juiste mensen in contact komt om het project te klaren. 

Glaspunt Amsterdam is ISO 9001 gecertificeerd

Binnen ons bedrijf wordt kwaliteit gezien als het voldoen aan de eisen en verwachtingen van de klant. Iso 9001 helpt ons alle processen goed te beheren, te stroomlijnen en de prestaties continu te evalueren en te optimaliseren.

Glaszetter aan het woord

Gino, glaszetter in Amsterdam-Oost: “In deze regio wordt best veel ingebroken. Bij een inbraak vinden de klanten het erg fijn als we er snel zijn. Het is toch een erg vervelende situatie en dan is het prettig als ik ze kan helpen. Door mijn certificaat Politie Keurmerk Veilig Wonen kan ik ze goed adviseren in de dingen ze kunnen doen om inbraakpogingen te voorkomen.”

Services

24-uurs glasservice, glasherstel, inbraakherstel, renovatie of isolatie met HR++ glas? De glaszetters van Glaspunt Amsterdam-oost werken in de hele regio en komen graag bij u langs om een deskundig advies voor glas op maat te maken. U ontvangt altijd een vrijblijvende aanbieding per e-mail.

-->