icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 085 105 72 51

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Enkhuizen


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaszetter in Enkhuizen nodig? Bel direct Glaspunt:

Dit jaar hebben de glaszetters van Glaspunt Enkhuizen meer dan 2000 ruiten vervangen.

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Glasschade in Enkhuizen? Onze monteurs helpen snel en vakkundig

We werken met ons team van glaszetters in de hele regio West-Friesland. Samen met onze collega Glaspunt Partners bestrijken we geheel Noord-Holland. Gezien de weersomstandigheden, het kan nogal waaien in de regio, worden we regelmatig gebeld door klanten met glasschade. In deze gevallen zorgen we er voor dat we dezelfde dag nog een nieuwe ruit monteren of een degelijke noodvoorzieining treffen.

Wij werken volgens de SUS factor. Service, Uitstraling en Snelheid. Dit houdt ondermeer in dat we de schadeplaats keurig opruimen en de nieuwe ruit(en) netjes aan de binnen- en buitenkant wassen. 

Dubbel glas of buiten kantoortijd een glaszetter nodig in Enkhuizen? 
Bel 085 105 72 51


Beoordelingen:

over Glaspunt Enkhuizen

Soort werkzaamheden: Kapotte ruit laten vervangen voor dubbelglas

Sterke punten website en service: "We hebben een kapotte ruit laten vervangen voor HR++ dubbelglas, werd netjes vergoed door de verzekeraar en tegelijkertijd top service van Glaspunt. Blij mee. "


Glaspunt's dubbel glas

Zoals ieder glasbedrijf leveren en monteren we dubbel glas. Wij vinden het een sport om de beste glassoort te adviseren voor uw situatie. Heeft u bijvoorbeeld de woonkamer op het zuiden gericht, dan is zonwerend dubbelglas wel zo prettig. Lopen de ruiten tot aan de grond, dan zorgen wij ervoor dat het dubbel glas letselveilig wordt uitgevoerd zodat kinderen of huisdieren niet gewond raken als ze er tegenaan lopen. In de voordeur kunnen we designglas adviseren, waardoor u wel privacy heeft maar toch kunt zien wie er buiten staat. Allemaal praktische zaken waar we u graag bij adviseren.

GlasZetterPunt-44TBF.jpg

Glaszetter aan het woord

Wilco, glaszetter uit Enkhuizen: “Het is fijn om continu op de hoogte te worden gehouden van de ontwikkelingen op glasgebied. Hierdoor weet ik wat er mogelijk is en kan ik de klant goed adviseren.


-->