icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 010 200 28 27

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Hoogvliet


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaszetter in Hoogvliet nodig? Glaspunt staat voor u klaar!

Met de jaren zijn inbrekers steeds brutaler geworden. Elk jaar stijgt het aantal inbraken met glasschade gestaag en dat resulteert in een toename aan glasreparaties. Schade moet snel verholpen worden en daarom zijn wij op elk moment van de dag voor u bereikbaar. Uw telefoontje komt direct binnen bij onze glascentrale, waardoor er meteen een specialist uw kant opgestuurd kan worden. Onze organisatie onderscheidt zich door snelheid, uitstraling en service. Uw ruit kan vervangen worden voor enkel of dubbel glas, maar ook is het mogelijk om uw raam te vervangen voor veiligheidsglas. Bij deze optie zijn twee keuzes mogelijk: u kunt kiezen voor gelaagd glas of voor gehard veiligheidsglas. Ook Veiligheidsglas kan in dubbel glas geleverd worden. Als u dubbel glas wenst, bieden wij 15 jaar garantie aan inclusief montage. Onze specialist adviseert u graag bij de keuze van het type glas. Heeft u vragen? Neem contact op met Glaspunt Hoogvliet!

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Figuurglas voor meer privacy

Dit doorschijnend glas is blank of gekleurd met een patroon. Dit soort glas kan eigenlijk altijd wel worden toegepast in isolatieglas. Wilt u graag figuurglas? Dan hebben wij hier meerdere soorten van in de aanbieding. Deze soorten figuurglas hebben natuurlijk allemaal verschillende vormen, kleuren, en structuren. 

Hoe wordt figuurglas gefrabiceerd?

Bij het produceren van figuurglas wordt er in principe het patroon in het glas gedrukt. Dit gebeurt door het glas door twee stalen rollen door te voeren. Deze patronen zijn handmatig in de stalen rollen gegraveerd. Dit proces gebeurt rollend door een oven. Gelijk hierna worden de rollen op een glasband door een koeltunnel gehaald, waardoor de temperatuur geleidelijk naar een normale temperatuur wordt gebracht. Als dit proces te snel gebeurt, dan barst het glas. Hierna wordt het glas nog gecontroleerd, en automatisch op de standaard afmetingen gesneden. Dan kan het worden verzonden naar bestemming. 

 

over Glaspunt Hoogvliet

Soort werkzaamheden: Vervangen van raampje in de schuurdeur.Op tijd en netjes gewerkt.

Sterke punten website en service: "Prima service!"

over Glaspunt Hoogvliet

Soort werkzaamheden: bovenverdieping enkel naar dubbel glas, net personeel.

Sterke punten website en service: "serviceverlening is prima van het eerste contact tot het laatste contact."

over Glaspunt Hoogvliet

Soort werkzaamheden: Enkelglas laten omwisselen door hr-glas

Sterke punten website en service: "Prima uitgevoerd en netjes afgewerkt."


-->