icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 025 57 26 030

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter IJmuiden


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glasschade in IJmuiden? Glaspunt helpt u graag!

Is een ruit van uw woning in IJmuiden gebroken of zijn de glasplaten van uw koelkast gesneuveld? De glaszetters van Glaspunt komen u direct helpen! Door jarenlange ervaring en intensieve trainingen monteren zij vakkundig en snel uw nieuwe glas, met een glanzend resultaat! Onze specialisten maken alle soorten glas voor u op maat. In geval van ruitschade kunnen we voor u het glas vervangen. We kunnen ook dubbel glas voor u plaatsen, zodat u kunt besparen op energiekosten. Bovendien is dubbel glas veiliger tegen inbraken en minder gevoelig voor schade. Voor vervanging van glas of voor andere vragen kunt u ons op elk moment van de dag bereiken. Wij zijn zeven dagen per week beschikbaar om u te voorzien van hulp en advies. Zelfs met de feestdagen kunt u ons bereiken. U hoeft maar te bellen en de rest wordt geregeld!

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Zoekt u een glaszetter of glashandel in IJmuiden?


Beoordelingen:

over Glaspunt IJmuiden

Soort werkzaamheden: Schadeherstel raam achter

Sterke punten website en service: "Uitstekend werk geleverd."

over Glaspunt IJmuiden

Soort werkzaamheden: Groot h++ raam erker vervangen

Sterke punten website en service: "Snel, zorgvuldig en netjes gewerkt. "

over Glaspunt IJmuiden

Soort werkzaamheden: Dubbelglas in hal en voordeur

Sterke punten website en service: "Vanaf het eerste contactmoment tot aan de plaatsing word je goed op de hoogte gehouden van de status en de planning."


Uw glaszetter in IJmuiden helpt graag

Uw glaszetter in IJmuiden helpt u graag met het vervangen van uw enkel glas door dubbel glas. Hij kan u adviseren over de verschillende soorten glas die er zijn en waar u het beste voor kunt kiezen om het hoogste rendement uit uw dubbel glas te halen.

-->