icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 030 20 80 508

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Ijsselstein


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glasschade? Bel direct naar Glaspunt Ijsselstein!

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Glaszetter nodig in Ijsselstein?

Heeft u glasschade of wilt u van enkel glas overgaan op dubbel glas? De glaszetters van Glaspunt Ijsselstein staan direct voor u klaar! Wij zijn het snelste glasbedrijf van Nederland. Bij nood staat er binnen een half uur een ervaren glaszetter aan uw deur. Landelijk heeft glaspunt al 25 jaar ervaring. U kunt dus rekenen op de beste kwaliteit. Daarnaast kunnen onze deskundigen u adviseren over het meest geschikte glas voor uw situatie. Bel Glaspunt Ijsselstein direct!

Glas bestellen of glasschade laten herstellen in Ijsselstein? 
Bel 030 20 80 508

Plan hier een gratis afspraak aan huis:


Beoordelingen:

over Glaspunt IJsselstein

Soort werkzaamheden: vervanging voorruit

Sterke punten website en service: "monteur werkte zeer degelijk prima kracht !"

over Glaspunt IJsselstein

Soort werkzaamheden: Plaatsen nieuwe dubbelglasruit n.a.v. lek

Sterke punten website en service: "Klantvriendelijkheid. Professionalisme van de vakman."

over Glaspunt Ijsselstein

Soort werkzaamheden: Glas herstellen

Sterke punten website en service: "Een paar dronken jongeren hebben 's nachts een fiets de ruit van mijn winkel gegooid. Toen ik zaterdagochtend aankwam lag de hele ruit aan diggelen. Ik was ontzettend blij dat ze zo snel konden langskomen om er een noodruit in te zetten!"


Glas voor meer privacy in uw woning

Heeft u last van inkijk in uw woning in Ijsselstein? Glaspunt Ijsselstein biedt verschillende soorten glas die hiertegen kunnen helpen. Zo kunt u kiezen voor glas met een motief of reliëf, mat glas, gekleurd glas, draadglas, zonwerend glas of confrontatie spiegels. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de specialisten van Glaspunt Ijsselstein.

Glaspunt heeft landelijk 25 jaar ervaring

Glaspunt heeft niet alleen glaszetters in Ijsselstein, maar door het hele land! De vakmannen in Ijsselstein hebben ervaring in de regio, maar de kennis van een professionele landelijke organisatie. De glaszetters in Ijsselstein worden door Glaspunt opgeleid tot specialisten op het gebied van glas. Zij wisselen kennis uit met vakmannen uit heel Nederland. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit van de glaszetters van Glaspunt Ijsselstein waarborgen.

-->