icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 018 07 43 400

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Krimpen aan den IJssel


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glasschade in Krimpen aan den IJssel?

Een kapot raam is onder andere erg gevoelig voor inbraak, vandaar dat het belangrijk is om bij glasschade direct actie te ondernemen. Als u Glaspunt belt, zal de centrale een werknemer in de buurt naar u toesturen en deze zal de schade in kaart brengen. Vaak wordt er dezelfde dag nog een nieuwe ruit geplaatst en als deze niet op voorraad is zal er tijdelijk een noodruit geplaatst worden. Als uw ruit vervangen moet worden, kunnen onze glaszetters enkel, dubbel of veiligheidsglas voor u zetten. We hebben ook gehard veiligheidsglas. Dit type glas is wel vijf keer zo sterk als enkel glas. Daarom is het zeer veilig én inbraakwerend. Heeft u vragen over de verschillende type glas in ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op!

Glaszetter in Krimpen aan den IJssel nodig?

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Heeft u glasschade of wilt u glas bestellen in Krimpen aan den IJssel ? 
 Bel 018 07 43 400

Een glaszetter altijd bij u in de buurt. Onze glaszetters uit Krimpen aan den Ijssel komen overal en staan dus ook snel bij u op de stoep. Zo komen wij onder andere ook in Ridderkerk, Krimpen aan de Lek, Rotterdam, Capelle aan den Ijssel, Ouderkerk aan den Ijssel en Lekkerkerk. 
 

Beoordelingen:

over Glaspunt Krimpen aan den IJssel

Soort werkzaamheden: Ruitschade woonkamer verholpen

Sterke punten website en service: "Bekwame en prettige monteur, prijs zoals in de offerte vermeld."

over Glaspunt Krimpen aan de IJssel

Soort werkzaamheden: Vervangen ingeslagen raam.

Sterke punten website en service: "Helaas is onze ruit in de nacht ingeslagen, maar dit is door Glaspunt goed opgelost. De monteur was binnen een half uur ter plaatste en heeft het weer netjes hersteld. Precies zoals vermeld op de site."


Wij werken volgens de SUS-factor

Service

  - Ontzorgen van a tot Z
  - Afwikkeling verzekering

 

Uitstraling

  - Nette glaszetters
  - Modern materiaal

 

Snelheid

  - 30 minuten spoedservice
  - Snelle levering glas

 

-->