icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0514 721 929

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Lemmer


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Zoekt u een glaszetter in Lemmer? Glaspunt staat voor u klaar

Heeft u een glaszetter nodig om uw ruit schade te herstellen of om uw woning te voorzien van nieuw glas? Bel dan snel Glaspunt. Wij zijn in geval van nood met 30 minuten bij u op locatie om de schade te herstellen. Snel gratis en vrijblijvend een offerte nodig? Op werkdagen heeft u binnen 24 uur een offerte zodat u weet waar u aan toe bent. Dat is de service van Glaspunt!

Contact met Glaspunt Lemmer:

Warmere woning en minder stoken met HR++ dubbel glas

We moeten met zijn allen iets doen voor een milieuvriendelijke levensstijl. Dan kan al door te beginnen met uw eigen woning. Isoleren is een belangrijke maatregel om uw huis duurzaam en milieuvriendelijker te maken. Isoleren kan onder andere met HR++ glas. Wij plaatsen al jaren isolatieglas. Met HR++ glas gaat uw energierekening omlaag en stijgt uw wooncomfort. Daarnaast wordt uw woning milieuvriendelijker en daardoor veel meer waard. Dat zijn veel voordelen die de investering zeer zeker waard zijn.

Kiest u voor Glaspunt, dan kiest u voor:

Meer dan 25 jaar ervaring
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24/7 bereikbaarheide
Een glasservice dat aangesloten is bij alle verzekeraars

Beoordelingen:

over Glaspunt Lemmer

Sterke punten website en service: "Zeer aardige monteur, netjes afgewerkt, en snel geplaatst."


-->