icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 085 105 72 51

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Oosterhout


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Bel Glaspunt bij glasschade in Oosterhout

Glaspunt helpt u graag bij glasschade aan uw woning of pand. U hoeft alleen maar te bellen. Onze glaszetters zijn vakkundig en hebben jarenlange ervaring. Als er haast bij is dan is er na het bellen binnen een half uur een glaszetter ter plekke om de schade te registreren en zo snel mogelijk het glas te vervangen. Door onze 24uurs service kunt u dag en nacht bellen, ook in het weekend en tijdens de feestdagen.

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Meest voorkomende oorzaken van Glasschade

De meest voorkomende oorzaken van glasschade zijn het weer, vandalisme en inbraak. Met name in de donkere maanden stijgt het aantal meldingen aanzienlijk. Op weg naar huis na een avondje stappen wil men nog wel eens wat vernielen. Inbrekers zien hun kans schoon tijdens avonden zoals Sinterklaas en Kerst. We krijgen veel meldingen van mensen die tijdens de feestdagen de dupe zijn geworden van een inbraak. Ook weersomstandigheden spelen een grote rol bij glasschade. Een open raam of deur klapt door de wind nét iets te hard dicht en uw raam ligt aan diggelen. 

Hoe kan Glaspunt u hierbij helpen?

Glaspunt heeft verschillende soorten glas in het assortiment die een stuk steviger zijn dan enkel glas. Neem bijvoorbeeld alleen al dubbel glas. Dubbel glas zorgt voor een betere warmte isolatie en is bovendien een stuk lastiger te breken. Daarnaast heeft Glaspunt ook draadglas en verschillende soorten veiligheidsglas die bijzonder geschikt zijn om te beschermen tegen inbraak, kogels en zelfs explosies. Wilt u meer weten over deze soorten glas en wat u kunt doen om glasschade te voorkomen? Bel 085 105 72 51 of vul het contactformulier in!

Beoordelingen:

over Glaspunt Oosterhout

Soort werkzaamheden: Dubbele beglazing aanbrengen

Sterke punten website en service: "Mannen werken netjes."

over Glaspunt Oosterhout

Soort werkzaamheden: Raamvervangen

Sterke punten website en service: "Ons raam is laatst door vandalen ingegooid. De glaszetter van Glaspunt kwam midden in de nacht nog een noodruit plaatsen. De volgende dag kwam hij terug om het glas te vervangen. Snelle service en vriendelijke medewerkers!"

over Glaspunt Oosterhout

Soort werkzaamheden: Bedrijfspand

Sterke punten website en service: "De inbrekers die mijn bedrijfspand binnen zijn gekomen hebben me niet bespaard, de hele etalageruit lag eruit. We hebben op aanraden van de glaszetter veiligheidsglas laten plaatsen."


-->