icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 026 20 30 367

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Rozendaal


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

De glaszetters van Glaspunt Rozendaal helpen u graag!

Heeft u glasschade of andere wensen in glas? Bel dan Glaspunt. Glaspunt heeft alleen de allerbeste glaszetters die u graag voorzien van advies over glas voor uw woning of pand, ook in Rozendaal. In ons assortiment vindt u onder andere dubbel glas, decoratief glas, veiligheidsglas, brandwerend glas, en nog veel meer. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn? 

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Glasschade aan een monumentaal pand?

Ook voor bijzondere gevallen kunt u bij Glaspunt terecht. Wij zijn ook gespecialiseerd in decoratief glas zoals glas in lood en onze glaszetters kunnen u helpen bij het kiezen van het geschikte glas bij uw soort woning of pand. Neem voor het bespreken van de mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons.

Vocht tussen dubbel glas

Heeft u vochtplekken, vuil of condensvorming tussen uw dubbel glas? Helaas is er dan sprake van een lek. Een lek kan niet worden gerepareerd en het glas moet worden vervangen. De vochtige lucht slaat aan op de binnenkant van uw raam en wanneer deze opdroogt blijft er een kalklaag achter.

Gelukkig krijgt u bij Glaspunt 15 jaar garantie op dubbel glas én het plaatsen. Bovendien maakt u kans op een fikse besparing op de montage door een verlaagd btw tarief. 


Beoordelingen:

over Glaspunt Rozendaal

Soort werkzaamheden: Vocht

Sterke punten website en service: "Grote stukken van mijn raam waren al wit uitgeslagen door al het vocht tussen het glas. Het werd echt tijd om het raam te laten vervangen. Via Glaspunt heb ik nieuw dubbel glas besteld, twee weken later zat het er al in. Fijne service, vriendelijk personeel en goede garantievoorwaarden."

over Glaspunt Rozendaal

Soort werkzaamheden: ruit vervangen

Sterke punten website en service: "Door een ongelukje sneuvelde een ruit in één van onze monumentale panden in de buurt. We waren bang dat de authenticiteit van het pand verloren zou gaan. Gelukkig waren de glaszetters van Glaspunt erg professioneel en hadden ze vaker met monumentale panden gewerkt. De glaszetter was nauwkeurig en oplettend en plaatste glas wat precies bij het pand past. Het ziet er allemaal weer perfect uit."


-->