icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0592 79 40 91

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Smilde


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Ruit stuk in Smilde? Bel dan snel met Glaspunt

Vanuit onze vestiging in Assen helpt Glaspunt u graag bij glasschade. We hebben een 24uurs service, de meest vakkundige glaszetters, snelle levertijden om u snel van nieuw glas te kunnen voorzien en leveren enkel de hoogste kwaliteit glas. En dat alles voor een scherpe prijs.

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Ingebroken? Bel dan snel Glaspunt

U komt thuis van een feestje en merkt direct dat er iets niet klopt. Uw huis ligt overhoop, er missen dingen en het hele raam is stuk. Er is ingebroken. Inbrekers komen vaak uw woning binnen door uw ruit in te tikken. Naast gestolen inboedel liggen er ook nog eens glasscherven overal.

Maakt u geen zorgen en bel snel Glaspunt. We sturen direct een glaszetter uw kant op. Door onze 24uurs service kunt u ook ’s nachts of in het weekend gewoon bellen. De glaszetter is binnen 30 minuten ter plekke en vervangt snel uw ruit. Hij ruimt zelfs de scherven op en regelt alles met de verzekering. U hoeft zelf niets te doen. Want een inbraak is al vervelend genoeg.

Bent u uw sleutel vergeten, kwijtgeraakt of is hij gestolen?

Naast professionele en vakkundige glaszetters heeft Glaspunt ook ervaren slotenmakers die u te hulp kunnen schieten. Onze slotenmakers kunnen door jarenlange ervaring en speciaal apparatuur snel uw slot open maken. Bij diefstal of verlies kunnen de slotenmakers voor de veiligheid ook direct een nieuw slot voor u plaatsen. En met ruim 200 montagewagens zijn we altijd vlakbij u.

Waarom Glaspunt?

Glaspunt is de snelste glashandel van Nederland en streeft alleen naar de allerbeste kwaliteit. Onze glaszetters worden het hele jaar door opgeleid, zijn vakkundig, snel en bekwaam. Ze kunnen u voorzien van veel informatie over glas en adviseren over wat voor soort glas het beste bij u en uw woning past. Glaspunt hanteert snelle levertijden van glas en met het uitgebreide assortiment is er voor ieder wat wils. We zijn 365 dagen per jaar bereikbaar, dus ook tijdens de feestdagen, ’s nachts of in het weekend staat Glaspunt voor u klaar. Dus voor al uw wensen in glas belt u Glaspunt.


Beoordelingen:

over Glaspunt Smilde

Soort werkzaamheden: Vervangen twee thermopane ramen en diverse glaslatten

Sterke punten website en service: "Duidelijke offerte, concurrerende prijs, klantvriendelijke medewerkers."

over Glaspunt Smilde

Soort werkzaamheden: Slotenmaker

Sterke punten website en service: "Ik ben nogal vergeetachtig en was weer eens mijn sleutels vergeten. Gelukkig kon ik Glaspunt bellen en hebben ze een slotenmaker langs gestuurd. Toch wel heel erg handig. Hij had de deur zo open en ik kon snel weer naar binnen."


-->