icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 055 20 40 800

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Teuge


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glasschade in Teuge?

Bel Glaspunt! Glaspunt heeft met een vestiging in Apeldoorn en Deventer altijd een glaszetter bij u in de buurt, dus ook in Teuge. Spoedje? Wij hebben binnen 30 minuten een glaszetter bij u. Dit is onderdeel van de service van Glaspunt.

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Geluidsoverlast? Geen probleem, bel Glaspunt

Heeft u veel last van geluid uit de omgeving, de snelweg, of het vliegveld? Glaspunt kan u daar bij helpen. Glaspunt heeft speciaal geluidsisolerend glas die uw woning tot wel 52 decibel kan beschermen. Zo bent u verzekerd van een goede nachtrust of een ontspannen dag op uw werk zonder storende geluiden van buitenaf.

Waarom Glaspunt?

Glaspunt heeft drie belangrijke pijlers die het fundament zijn voor onze dienstverlening. Service, uitstraling en snelheid. U kunt ons dag en nacht bereiken, we zijn bij spoed binnen 30 minuten bij u en hebben professionele glaszetters door heel Nederland die u kunnen informeren over alles wat met glas te maken heeft. We hebben een snelle levering van glas en Glaspunt geeft u tevens garantie op zowel het glas als de montage. Hierdoor kunnen we ons de beste en snelste glashandel van Nederland noemen.


Beoordelingen:

over Glaspunt Teuge

Soort werkzaamheden: Geluidsisolatie

Sterke punten website en service: "We wonen vlakbij een vliegveld en naarmate ik iets ouder werd merkte ik dat ik me steeds vaker stoorde aan het lawaai. Ik dacht dat ik er vrij weinig aan kon doen, behalve verhuizen. Tot ik las over geluidsisolerend glas van Glaspunt. Ik besloot het te proberen en wát een verschil. Het dempt het lawaai en brengt het terug tot een zacht, niet storend geruis. Ik kan me dankzij Glaspunt weer ontspannen."


-->