icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 055 20 40 800

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Wenum Wiesel


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaspunt Wenum-Wiesel

Voor de beste glashandel in de buurt van Wenum-Wiesel belt u met Glaspunt Apeldoorn. Niet alleen levert Glaspunt alle mogelijke soorten glas maar ook de materialen die u nodig heeft om het glas te bevestigen of te monteren. U kunt natuurlijk ook uw glas laten monteren door onze erkende glaszetters om zeker te zijn van een vlekkeloze en vakkundige montage.

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Duurzaam wonen met HR++ glas

Wilt u duurzamer wonen? Kies dan voor Hoog Rendement glas, ook wel isolatieglas of HR++ glas genoemd. HR++ glas heeft veel voordelen. Zo verhoogt u met HR++ glas uw wooncomfort, maar veel belangrijker is dat uw energierekening daalt, omdat u minder hoeft te stoken. Ook verhoogt u de waarde van uw woning of pand en creërt u een milieu vriendelijke woning. Wilt u HR++ glas van Glaspunt? Bel 055 20 40 800 en vraag om advies. Bij ons krijgt u altijd 15 jaar garantie op HR++ dubbel glas.

Ik heb condens tussen mijn dubbel glas, hoe kan dat?

Helaas is de oorzaak van condens, vocht of vuil tussen het glas een beschadiging of scheurtje in uw dubbel glas. De vochtige lucht condenseert en slaat aan op de binnenkant van uw ruit. Helaas is lekgeslagen glas niet te repareren, de ruit zal vervangen moeten worden. Bij Glaspunt krijgt u 15 jaar garantie op dubbel glas inclusief de montage. Voor meer informatie en de voorwaarden kunt u contact met ons opnemen.


Beoordelingen:

over Glaspunt Wenum Wiesel

Soort werkzaamheden: Glas van raam op de vide vervangen, was door een grote duif tegen aan gevlogen.

Sterke punten website en service: "Prima service. Mijn ruit ging stuk doordat er een duif tegen mijn raam vloog. Glas was door de glaszetter op de vide snel vervangen. "

over Glaspunt Wenum

Soort werkzaamheden: dubbelglas

Sterke punten website en service: "Het dubbel glas in onze woning was al sterk verouderd en op veel plekken hadden we last van vocht en vuil tussen het glas. Via Glaspunt hebben we de ruiten laten vervangen, toch een beste investering. Gelukkig waren ze erg snel met het plaatsen en kregen we 15 jaar garantie."

over Glaspunt Wenum

Soort werkzaamheden: sleutelservice

Sterke punten website en service: "Ik raakte mijn sleutels tijdens een avond stappen kwijt en kon mijn huis niet meer in. Niemand van ons kreeg de deur open zonder sleutel, alle ramen waren dicht en mijn reserve sleutel lag binnen. We kwamen via zoeken op internet bij de slotenservice van Glaspunt terecht. We hebben gebeld en er kwam binnen een half uur iemand om de deur open te maken."


-->