icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 075 89 08 002

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Wormerveer


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaszetter Wormerveer met 24-uurs service!

In Wormerveer staat onze glaszetter op elk moment van de dag voor u klaar. De specialisten helpen u graag bij schade aan uw ruit of bij het verlenen van deskundig advies. Heeft u een spoedgeval? Dan staat er binnen 30 minuten een glaszetter van Glaspunt Wormerveer voor uw deur. Alle glaszetters zijn goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring. Altijd monteren zij vakkundig en snel uw nieuwe glaswerk. Wij hebben een grote collectie aan glassoorten, maar wilt u bijvoorbeeld een speciale atmosfeer creëren? Dan kunt u bijvoorbeeld denken aan iets speciaals, zoals het gebruik van glas en lood. Kwaliteit en service is heel belangrijk bij Glaspunt. Daarom zijn wij alle dagen van het jaar en 24 uur per dag bereikbaar. Bel snel voor een afspraak of deskundig advies.

Garantie en verzekering

Glaspunt biedt garantie op alle werkzaamheden. Zo heeft u bijvoorbeeld 15 jaar garantie op dubbel glas. Glaspunt monteert volgens moderne voorschriften en richtlijnen, maar desondanks kan er toch door een fabricagefout een gebrek ontstaan. Dus om u te verzekeren van jarenlang plezier van uw aanschaf geeft Glaspunt ook 15 jaar verzekering op de montage. Dus kies voor zekerheid en laat de glaszetters van Glaspunt uw glas vervangen.

Heeft u glasschade of wilt u glas bestellen in Wormerveer? 
 Bel 075 89 08 002

 


Beoordelingen:

over Glaspunt Wormerveer

Soort werkzaamheden: Verduurzamen woning

Sterke punten website en service: "HR++ glas laten plaatsen. Zeer tevreden met de professionaliteit van de glaszetters en ook ontzettend blij dat ik mijn woning heb kunnen verduurzamen op deze manier."

over Glaspunt Wormerveer

Soort werkzaamheden: Draairamen van dubbelglas voorzien

Sterke punten website en service: "Goede prijs kwaliteit en uitvoering"-->