icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 036 20 30 067

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Zeewolde


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Uw glasspecialist in Zeewolde staat 24/7 voor u klaar!

Bij glasschade wilt u graag direct geholpen worden en dat begrijpen wij. Vandaar dat u Glaspunt Zeewolde 7 dagen in de week, 24 uur per dag kan bellen en wij direct een van onze glaszetters naar u toesturen. Onze professionele glaszetter zal de schade opnemen en bepalen wat er moet gebeuren. Door ons grote assortiment en voorraad kan er meestal dezelfde dag nog een vervangende ruit worden geplaatst, zo niet dan wordt er een noodruit voor u geplaatst. Dit grote assortiment kunnen wij u bieden doordat wij een netwerk van 40 glashandels door heel Nederland hebben. Er zit er dus altijd een bij u in de buurt! Onze glashandels kunnen u voorzien van de benodigde materialen voor de montage én het gewenste glas. Voor vragen of een afspraak, bel Glaspunt Zeewolde!

Glaszetter in Zeewolde nodig?

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Dubbel glas nodig of glasschade laten herstellen in Zeewolde?

 

Beoordelingen:

over Glaspunt Zeewolde

Soort werkzaamheden: Schadeherstel

Sterke punten website en service: "Fijne service, snel geregeld."

over Glaspunt Zeewolde

Soort werkzaamheden: Terrasscherm van nieuw glas voorzien

Sterke punten website en service: "prima service"


Service in combinatie met kwaliteit

De glaszetters van Glaspunt vinden het belangrijk om zo snel mogelijk ter plekke te kunnen zijn met onze vakmensen. Elke dag gaan er ruiten kapot en voor onze klanten is het van cruciaal belang dat de schade zo snel mogelijk verholpen wordt. Om die reden hebben we dan ook onze 24-uurs service zodat we u direct van dienst kunnen zijn. Met een kleine investering hebt u zo weer een veilig en prettige woning.

-->