icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 078 20 40 063

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Zwijndrecht


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

De glaszetters van Zwijndrecht staan 24 uur per dag voor u klaar!

Heeft u glasschade? Glaspunt zit op meer dan 50 locaties door heel Nederland en is uitgegroeid tot het snelste en grootste glasbedrijf. Dit betekent voor u dat wij inmiddels meer dan 200 goed opgeleide glaszetters hebben en daarbij ontzettend veel expertise hebben vergaard door de jaren heen. Bij glasschade in Zwijndrecht kunt u bellen met Glaspunt en onze professionals zijn binnen 30 minuten bij u. Er kan vaak direct nieuw glas geplaatst worden. Mocht dit niet het geval zijn, dan wordt er een noodvoorziening geplaatst. Wij begrijpen dat er bij glasschade direct actie ondernomen moet worden. Daarom staan wij altijd voor u klaar. Ook voor advies op maat!

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Glasschade herstellen of glas bestellen in Zwijndrecht?

Dubbel glas

Wanneer dubbel glas lek is kan er vocht of vuil tussen de lagen van het dubbel glas zitten. Helaas is lek dubbel glas niet te herstellen en moet in zo’n geval de gehele ruit vervangen worden. Misschien is dit wel het moment om voor hoog rendement dubbelglas te kiezen. Onze glaszetter in Zwijndrecht kan u adviseren welk type glas u het beste kunt nemen.

Enkel glas vervangen voor dubbel glas

In veel woningen in de regio zit nog altijd enkelglas. Het vervangen van enkel glas voor dubbel glas is een echte aanrader. U zult merken dat de woning een stuk comfortabeler is en een meer constante temperatuur heeft. Ook condens aan de binnenzijde is met het plaatsen van modern dubbelglas en ventilatieoroosters vaak verleden tijd. De kosten voor renovatie d.m.v. dubbelglas verdient u meestal in een jaar of 7 terug terwijl uw huis ook nog eens in waarde stijgt! Vraag een gratis offerte aan zodat u exact weet waar we het over hebben.


Beoordelingen:

over Glaspunt Zwijndrecht

Soort werkzaamheden: 3 raampjes vervangen.

Sterke punten website en service: "Prima service"

over Glaspunt Zwijndrecht

Soort werkzaamheden: Kapotte ruit van de achterdeur vervangen

Sterke punten website en service: "Glaspunt heeft bij ons de ruit van de achterdeur vervangen, deze was door de wind dichtgeslagen en gebarsten. De monteur was snel ter plaatste en heeft de ruit direct vervangen. Ook kregen we gratis een ruitenreiniger, altijd handig!"

over Glaspunt Zwijndrecht

Soort werkzaamheden: Velux kantelramen vervangen

Sterke punten website en service: "Nette prijs en afwikkeling"


 

-->