icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 054 68 44 540

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Almelo


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glasschade in Almelo? Glaspunt helpt u graag

Heeft u een glaszetter in Almelo nodig? Is uw raam beschadigd of volledig gebroken? Onze glaszetters in Almelo schiet te hulp! Wanneer uw ruit stuk gaat wilt u dat het glas snel vervangen wordt en dat bijvoorbeeld een inbraak voorkomen kan worden. Onze glaszetters herstellen naast gesneuvelde ruiten ook andere soorten glasschade zoals tafels met glazen platen, vitrinekasten, koelkast platen, glazen stellingen et cetera. We zijn 24 uur per dag bereikbaar, elke dag van het jaar. Zelfs met de feestdagen!

Glaszetter in Almelo nodig?

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Dubbel glas of 24 uurs glasservice nodig in Almelo?

HR++ Glas

HR++ Glas, oftewel Hoog Rendement Glas met een U-waarde kleiner dan 1.2 W/m2.K. is tegenwoordig de standaard in woningen. HR++ Glas heeft een metaalcoating die ervoor zorgt dat de warmtestraling die in uw woning heerst gereflecteerd wordt en binnen blijft. De speciale gasvulling zorgt ervoor dat de kou van buiten niet door de lucht in de spouw naar binnen getransporteerd kan worden. HR++ glas isoleert ongeveer vijf keer beter dan enkel glas. Reken maar uit wat u kunt besparen op de energierekening!

Wij werken volgens de SUS-factor

Service

  - Ontzorgen van a tot Z
  - Afwikkeling verzekering

 

Uitstraling

  - Nette glaszetters
  - Modern materiaal

 

Snelheid

  - 30 minuten spoedservice
  - Snelle levering glas


Beoordelingen:

over Glaspunt Almelo

Soort werkzaamheden: Kapotte ruit vervangen

Sterke punten website en service: "Na poging tot inbraak is de enkele ruit vervangen voor dubbelglas. Lastig dat ik niet precies van te voren wist wanneer de monteurs zouden komen. Ze belden pas een half uur van te voren. Verder wel netjes gemonteerd en fijne glascleaner gekregen."

over Glaspunt Almelo

Soort werkzaamheden: Garagedeur glas vervangen

Sterke punten website en service: "Snelle service tegen een scherpe prijs"

over Glaspunt Almelo

Soort werkzaamheden: ruit van slaapkamer maken

Sterke punten website en service: "heel goed en snel werk verricht"


Gelukkige klanten

Condensvorming door lekke ruit

Den Akker uit Almelo

Een raam op de eerste verdieping in de woning van mevrouw Den Akker was lek geslagen. Dit is te zien aan de condensvorming onderaan de ruit. Dit is echter kan alleen herstelt worden door het glas te vernieuwen. Daarom is onze glaszetter langs geweest om de ruit in te meten en vervolgens een nieuw dubbel glas ruit vakkundig te plaatsen.

Renovatie gehele woning naar HR++

Meneer Oudt uit Almelo

Een groot renovatie project voor onze glaszetters in Almelo. Meneer Oudt heeft ervoor gekozen zijn gehele woning te voorzien van HR++ glas. Dit glas zorgt voor een betere isolatie en een hoger wooncomfort. Met behulp van een steiger hebben twee van onze glaszetters de nieuwe HR++ ruiten gemonteerd. Uiteraard is alles nadien netjes opgeruimd en schoongemaakt.

Blank draadglas Garagedeuren

Mevrouw Van de Laan uit Almelo

Hier hebben we bij beide garagedeuren het glas vervangen mat draadglas blank ruiten.

Meer tevreden klanten zien?

-->