icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 020 21 82 918

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Amstelveen


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaszetter in Amstelveen nodig?

Bent u woonachtig in Amstelveen en heeft u glasschade? Bel dan snel Glaspunt Amstelveen! Professionele glaszetters, snel ter plekke.

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Glaspunt, ook voor advies!

Heeft u meer informatie nodig over de verschillende diensten en soorten glas van Glaspunt? Onze glaszetters vertellen u graag meer. Zij kunnen u adviseren voor welk soort glas u het beste kunt kiezen. De glaszetters van Glaspunt zijn echte vakmensen met veel kennis over hun beroep. Ga voor zekerheid, kies Glaspunt.

Bij Glaspunt Amstelveen gaan we voor kwaliteit

Wanneer u Glaspunt inschakelt kunt u kwaliteit verwachten. Wij leveren alleen de hoogste kwaliteit glas en monteren volgens moderne richtlijnen en voorschriften. Om u te verzekeren van jarenlang plezier van uw aankoop geven wij 15 jaar garantie op glas én montage.

Dag en nacht tot uw dienst.

Glaspunt is 24 uur per dag bereikbaar. Met 50 locaties en ruim 200 wagens zijn we altijd dichtbij. Ingebroken? Ongelukje? Noodgeval? Geen punt, Glaspunt is binnen 30 minuten bij u.

 

Beoordelingen:

over Glaspunt Amstelveen

Soort werkzaamheden: Noodvoorziening en nieuw glas na inbraak

Sterke punten website en service: "Na inbraak is er in de nacht direct iemand gekomen om een noodvoorziening te plaatsen. Hij was er snel en heeft ons goed geholpen. Later zijn ze teruggekomen om nieuwe glas te plaatsen. Alles is goed gegaan, waarvoor dank."

over Glaspunt Amstelveen

Soort werkzaamheden: HR++ glas bovenverdieping

Sterke punten website en service: "Na eerst het glas van de benedenverdieping vervangen te hebben was het nu tijd voor de bovenverdieping. We kregen weer vriendelijke medewerkers van Glaspunt en de partner bij ons thuis. De ruiten zijn netjes gezet."

over Glaspunt Amstelveen

Soort werkzaamheden: Winkelruit vervangen van Muziekwinkel De Plug

Sterke punten website en service: "Zeer snel ter plaatse om een noodoplossing aan te brengen, vervolgens ook weer snel terug om de definitieve glasplaat te plaatsen. Sympathieke lui."


Gelukkige klanten

Inbraakschade in slaapkamerraam

B Koller uit Amstelveen

Bij meneer Koller was een poging tot inbraak gedaan. Daardoor was de ruit gebarsten. Onze glaszetter heeft de afmeting opgemeten om een passende ruit te kunnen bestellen. Nadat binnen was heeft onze glaszetter het dubbel glas kunnen vervangen. Nadien heeft onze glaszetter de rommel netjes opgeruimd en meegenomen. Zo nemen we graag de zorg uit handen van de klant.

Gelaagd isolatieglas

Basisschool uit Amstelveen

Door onbekende oorzaak is de vooruit in een deur bij een school in Amstelveen gebroken. Uiteraard is door onze glaszetter direct een noodvoorziening geplaatst, zodat het voor de kinderen veilig was. Vervolgens is gelaagd veiligheidsglas geplaatst. In de buurt van spelende kinderen is sterk en veilig glas wel zo belangrijk. Tevens is op de deur met een sticker aangegeven dat de deur veiligheidsglas bevat.

Isolatieglas begane grond

Mevrouw Elzinga uit Amstelveen

Mevrouw is verhuist naar een nieuwe woning, en wilde meteen de gehele beneden verdieping laten isoleren met HR++ glas. Geniet ervan!

Meer tevreden klanten zien?

-->