icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 020 21 82 919

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Amsterdam-Zuid


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Specialistische glaszetters voor glasschade en renovaties

Of u nu last heeft van lek glas of midden in de nacht belt voor inbraakschade, Glaspunt staat voor u klaar. Met onze 24 uursservice kunnen wij op ieder moment van de dag uw schade herstellen. In veel gevallen lossen wij de schade direct op. Is dit niet direct mogelijk? Dan plaatsen wij een noodvoorziening, zodat de situatie weer veilig is. Wij leveren tevens glas met 15 jaar garantie, ook op de montage. Kwaliteit staat bij ons immers hoog in het vaandel.

Duurzaam wonen met isolatieglas

We moeten allemaal ons steentje bijdragen om een klimaat neutrale leefomgeving te creëren. Te beginnen bij onze eigen woning. Door uw woning beter te isoleren kunt u veel stookkosten besparen en dus uw CO2-uitstoot verminderen. Een goede optie is HR++ glas: dubbel glas met een hoog isolerende werking. Wanneer u dit glas laat plaatsen bespaart u veel op uw energierekening en verhoogt u uw wooncomfort. Wilt u isolatieglas laten plaatsen? Onze glaszetters plaatsen het voor u!

 

Kies voor Glaspunt:

Ruim 25 jaar ervaring
24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar
Bij nood binnen een half uur bij u
Aangesloten bij alle verzekeraars
15 jaar garantie op glas en montage

Glaszetter aan het woord

Gijs, glaszetter in Amsterdam-Zuid: “Ik werk inmiddels 10 jaar bij Glaspunt en werk er met veel plezier. Ik haal veel energie uit het feit dat ik klanten blij kan maken door snelle service te bieden. De waardering van klanten is groot als ik ze zelfs s’ nachts uit de brand kan helpen met hun glasschade. Nog leuker als ik mag werken aan een mooi project. Als de klant tevreden is, dan ga ik ook tevreden naar huis.”

 

Contact opnemen? Bel vandaag nog!


over Glaspunt Amsterdam-Zuid

Soort werkzaamheden: Dubbel naar HR++ glas

Sterke punten website en service: "Website gaf duidelijke info voor HR++, uiteindelijk besloten om dit te laten vervangen door Glaspunt. Duurde even voordat het glas er was, maar de mannen hebben sterk werk afgeleverd. "


 

Gelukkige klanten

Kleine breuk in figuurglas

Labiad uit Amsterdam-Zuid

Bij meneer Labiad was in de doucheruimte een ruit gebroken. In het kozijn zat figuurglas. De glaszetter heeft de ruit vervangen voor Byzantijn grof glas. Dit is een type figuurglas met een druppelachtig patroon. Dit glas geeft veel privacy wat wel zo prettig is in de badkamer. Bent u ook op zoek naar ons assortiment figuurglas? Neem dan met ons contact op.

Meer tevreden klanten zien?

-->