Auteur:

Glaszetter in Beverwijk nodig?

Onze glaszetters in Beverwijk staan altijd voor uw klaar, dag en nacht, voor welke klus dan ook. Is er iets mis met een ruit in uw huis? Dan kunt u Glaspunt altijd raadplegen. Wij begrijpen dat u dit soort zaken snel opgelost wilt hebben, en streven er dan ook naar om uw probleem zo snel mogelijk op te kunnen lossen. Omdat wij door heel Nederland zijn gevestigd, kunnen wij er vaak al binnen 30 minuten zijn, zo ook in Beverwijk. Wij stellen kwaliteit en uw voorop.

Meer dan 25 jaar ervaring in de regio
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Is uw ruit stuk?

Als uw ruit kapot is gegaan wilt u deze, in verband met veiligheid, natuurlijk zo snel mogelijk gerepareerd zien. De glaszetters van Glaspunt Beverwijk kunnen u hier makkelijk, behendig en vlot mee helpen. Neem heel simpel contact met de spoedservice op en wij zullen binnen 30 minuten voor uw deur staan. Onze glaszetter zal er indien nodig een nieuwe ruit voor uw inzetten en zal alles ook netjes opruimen. Wij regelen het verder met uw verzekeraar!

Dubbelglas

U kunt er ook voor kiezen om direct dubbel glas te laten monteren. Wij hebben verschillende soorten dubbel glas met verschillende soorten functies. Onder andere: Geluidwerend/isolerend glas (Planibel), thermisch isoleren glas (Thermobel), zonwerend en thermisch isolerend glas (Stopray), reflecterend glas (Stopsol) of bijvoorbeeld warmte-isolerend glas (Jumbo). Zo kunt u een type glassoort kiezen dat uw voorkeur heeft en bij u past. 

R.H.M. Schenk over Glaspunt Beverwijk:
Soort werkzaamheden: voorruit vervangen
"Snelle service zonder problemen"

 

Contactgegevens:

 Wij zijn open: u kunt ons bellennu open

Glaspunt Beverwijk
Bel 0800-0003

 Gratis Glaspunt Glascleaner

Contactgegevens:

 Wij zijn open: u kunt ons bellennu open

Glaspunt Beverwijk
Bel 0800-0003

 Gratis Glaspunt Glascleaner

Contactformulier

Wilt u glasschade melden of glas bestellen? Bel 0800-0003 of vul het onderstaand formulier in. Bij ons regelt u het snel en gemakkelijk!