icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0411 615 708

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Boxtel


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Ervaren glaszetters in Boxtel! Bel Glaspunt

Bent u opzoek naar vakkundige glaszetters om glas te laten plaatsen? Neem dan contact op. Onze glaszetters uit boxtel plaatsen alle soorten glas. Zoekt u veiligheidsglas? Wij hebben zowel gelaagd als gehard glas in ons assortiment. Ook voor isolatieglas, dubbel glas, figuurglas en brandwerend glas kunt u bij ons terecht.

Ruit stuk? Wij zijn snel bij u

Bij inbraakschade en vandalisme wilt u het liefst zo snel mogelijk de schade opgelost hebben, dat begrijpen wij al te goed. Snelheid is onze kracht. Door onze landelijke dekking zijn wij altijd bij u in de buurt. We kunnen daarom met een half uur bij u zijn in geval van nood. In veel gevallen herstellen wij direct schade. Is dit niet mogelijk? Dan plaatsen de glaszetters een sterke en vooral veilige noodvoorziening.

U kunt ons altijd bellen. Dus is uw schade midden in de nacht, in het weekend of juist net in de feestdagen? Geen probleem! Wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Figuurglas en matglas voorkomen inkijkoverlast

Woont u aan een drukke weg met veel voetgangers en fietsers? Heeft u last van nieuwsgierige buren of bent u gewoon erg gehecht aan uw privacy? Bekijk dan eens wat figuurglas of matglas voor u kunnen betekenen. Hoewel het twee totaal verschillende soorten glas zijn, hebben ze beide dezelfde functie: personen en voorwerpen zijn onherkenbaar, maar het glas heeft voldoende lichtinval. Onze glashandel heeft een groot assortiment aan privacy beglazing.

Kies snelle service, kies Glaspunt

Dag en nacht bereikbaar
Nood? We staan met een half uur bij op de stoep
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
Aangesloten bij alle verzekeraars
Meer dan 25 jaar ervaring
Vakkundige en goed opgeleide glaszetters
Ruim assortiment glas in onze glashandel

 


over Glaspunt Boxtel

Soort werkzaamheden: HR++ glas geplaatst

Sterke punten website en service: "Snel, vakkundig en servicegericht. "

over Glaspunt Boxtel

Soort werkzaamheden: Ruit vervangen in keuken. Ruit was gebroken.

Sterke punten website en service: "De ruit is dezelfde dag nog vervangen! Erg fijn. Het is netjes geplaatst."

over Glaspunt Boxtel

Soort werkzaamheden: Glas voordeur vervangen.

Sterke punten website en service: "Ruit in voordeur was kapot gegaan, die is snel vervangen. Werk is netjes gedaan en het is schoon achter gelaten. "

 

Gelukkige klanten

Figuurglas in voordeur herstelt

J. Suikens uit Boxtel

Deheer J Suikens uit Boxtel had een flinke barst in de voordeur ruit. De ruit was zelfs zo erg gebarsten dat de glaszetter een noodvoorziening moest plaatsen. De glaszetter heeft direct de lengte en breedte van het glas gemeten en op kantoor de ruit besteld. De ruit die besteld moest worden was een HR++ byzantijn fijn. Dit is figuurglas in combinatie met isolatieglas. De klant ontving na het plaatsen uiteraard een Glaspunt Glascleaner. Zodat alle ruiten weer streeploos schoon gelapt kunnen worden.

Breuk in dubbel glas

Mvr Justina uit Boxtel

In de voorgevel van deze woning was een ruit van dubbel glas gebarsten. Dit hebben onze glaszetters uit Ede vakkundig hersteld door een nieuwe dubbel glas ruit te plaatsen. Is uw dubbel glas ook stuk? Laat het dan opmeten en vervangen door onze glaszetters. Op ons dubbel glas en de montage ervan zit altijd 15 jaar garantie.

Meer tevreden klanten zien?

-->