icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 025 17 26 263

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Castricum


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaszetter nodig in Castricum? Bel Glaspunt

Is uw ruit stuk en heeft u snel een glaszetter nodig in Castricum? Bel dan snel met Glaspunt en maak een afspraak met een van onze vakkundige glaszetters. Wij kunnen in geval van nood met een half uur bij u zijn om de situatie veilig te stellen. Bent u verzekerd tegen glasschade? Laat het ons weten, onze glaszetter neemt dan de acte van sessie voor u mee die u in kunt vullen. De rest regelen wij voor u. Zo bent u snel en zorgeloos van uw glasschade verholpen.

Neem contact op met Glaspunt:

Dubbel glas plaatsen in Castricum

Veel woningen hebben nog oud dubbel glas of zelfs nog enkel glas in hun kozijnen. Deze ruiten isoleren niet zo goed als HR++ isolatieglas. Dit glas is dubbel glas, maar dan met een speciale milieuvriendelijke gasvulling in de spouw en een metaalcoating. Dit zorgt ervoor dat de kou een stuk beter buitenshuis blijft. Dubbel glas plaatsen is een lastige klus en moet zorgvuldig worden uitgevoerd wil je er jarenlang van kunnen genieten van de isolerende werking. U kunt het daarom beter laten plaatsen door een glaszetter. Maar eenmaal geplaatst, kunt u genieten van een beter wooncomfort en lagere energielasten. Bent u ook om? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan en geniet binnenkort nog van een goed geïsoleerde woning.


Beoordelingen:

over Glaspunt Castricum

Soort werkzaamheden: Kapot raam vervangen

Sterke punten website en service: "Vriendelijk geholpen door de medewerker aan de telefoon en niet veel later werd er een afspraak ingepland voor het nameten van mijn raam. Toen het juiste glas binnen was heeft de glaszetter zijn werk goed gedaan alles ziet er goed uit en is schoon achtergelaten."

over Glaspunt Castricum

Soort werkzaamheden: isolatie glas geplaatst

Sterke punten website en service: "Voor de tweede keer Glaspunt over de vloer, dit keer niet voor een kapotte raam, maar voor vervanging van HR++ glas. Zeer tevreden"


Een veiliger pand met veiligheidsglas

Heeft u in het verleden al wel eens een inbraak moeten meemaken, of wilt u u hier graag voor behoeden? Denk dan eens aan inbraak vertragend glas. Inbraakschade is nog steeds een van de meest voorkomende oorzaken van glasschade. Ongewenste bezoekers namelijk sluipen vaak binnen via een raam (in een deur). Kiest u voor inbraak vertragend glas, dan zal de gelegenheidsinbreker minder snel geneigd zijn om voor uw woning of pand te kiezen.

Gelukkige klanten

Zonwerend veiligheidsglas in dakkoepel geplaatst

Tuczek uit Castricum

Bij meneer Tuczek uit Castricum was het glas van zijn serredak lek. Dit wilde meneer uiteraard vervangen. Alleen op die manier krijg je de isolerende werking terug. Een serre dak krijgt veel zon te verduren, het geeft veel licht in huis maar kan in de zomer ook erg heet zijn. Daarom koos meneer voor zonwerend glas. Zo is de serre iets minder warm tijdens de hete zomerdagen.

Meer tevreden klanten zien?

-->