icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0524 729 248

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Coevorden


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glashandel en glaszetter Coevorden: altijd snel geholpen!

Heeft u ruitschade? Laat dit dan herstellen door een van onze gecertificeerde glaszetters! Omdat onze glashandel een groot assortiment heeft, kunnen onze glaszetters alle soorten glas plaatsen. Zo plaatsen zij onder andere dubbel glas, figuurglas, draadglas, veiligheidsglas en brandwerend glas. Wilt u ook snel uw ruit(en) vervangen? Neem dan vandaag nog contact op:

  • Bel 0524 729 248
  • Neem contact op via ons formulier
  • Boek hierboven direct een glaszetter

Haal meer uit uw woning met HR++ isolatieglas

Niemand wil wonen in een koude en tochtige woning. Maar toch zijn er nog veel woningen met enkel glas. Dat glas is natuurlijk absoluut niet isolerend. Daarom kunt u beter kiezen voor Hoog rendement glas, ook wel HR++ glas genoemd. Dit glas isoleert zelfs 2,5 keer beter dan oud dubbel glas. In oud dubbel glas zit alleen maar lucht, terwijl in HR++ glas milieuvriendelijk argon gas en een metaalcoating zit. Deze twee elementen zorgen voor een betere isolatie. Kiest u voor HR++ glas dan kunt u de verwarming een standje lager zetten en gaan uw stookkosten omlaag. Ook levert het u een veel beter wooncomfort op. We renoveren inmiddels ruim 10.000 woningen per jaar met HR++ glas. Bent u onze volgende klant? Vraag snel een vrijblijvende offerte op of bel met een van onze experts voor advies.

Glaszetter uit Coevorden aan het woord:

Marinus, glaszetter in Coevorden: Wat ik leuk vind aan het werk als glaszetter is werken in de buitenlucht met fijne collega’s. Een goed team is uiteraard belangrijk, maar een dag met toffe projecten en klanten snel blij kan maken met glasschadeherstel maakt een dag nog leuker. Vooral als klanten nadien je bedanken voor je snelle hulp en zij geen zorgen meer hebben van de schade of oude ruiten.

Kies je voor glaspunt, dan kies je voor kwaliteit

Wij vinden het erg belangrijk dat klanten snel worden geholpen met service van hoge kwaliteit. We hebben daarom:

15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
Gecertificeerde glaszetters in dienst
Landelijke dekking zodat we iedereen snel kunnen helpen
Een calamiteitendienst die u 24/7 kan helpen en binnen 30 minuten bij u kan zijn.
 


Beoordelingen:

over Glaspunt Coevorden

Soort werkzaamheden: Schade slaapkamerraam

Sterke punten website en service: "Glaspunt heeft topwerk verricht"

over Glaspunt Coevorden

Soort werkzaamheden: figuurglas voordeur vervangen

Sterke punten website en service: "Midden in de nacht kwam de glaszetter nog langs voor nieuw draadglas, meneer had het op zijn bus. Bedankt voor de snelle service "


Gelukkige klanten

Inbraak in dubbel glas

Wiersema uit Coevorden

Bij  inbraakschade staan wij zo snel mogelijk klaar om dit op te lossen. Dit keer was het raak in Coevorden. De inbrekers hebben het dubbele glas gebroken. Daarom hebben onze glaszetters veiligheidsglas in de deur geplaatst. Dit glas is gelaagd en gehard. Het breekt in tal van kleine stukjes, maar blijft plakken aan de folie. Dat betekent dat het een volgende keer een stuk lastiger wordt voor de inbreker.

Meer tevreden klanten zien?

-->