icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 030 20 80 087

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter De Bilt


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Zoekt u vakkundige en ervaren glaszetters in de Bilt? Bel 030 20 80 087

Zoekt u een glaszetter om glas te plaatsen? Neem dan contact op met Glaspunt. Onze gecertificeerde glaszetters zetten allerlei soorten glas. Wilt u bijvoorbeeld uw huis verduurzamen met isolatieglas, kies dan voor HR++ dubbel glas. Ook voor veiligheidsglas bent u bij ons aan het juiste adres. Door gehard glas te combineren met gelaagd glas creëert u zeer veilig glas, dat inbraak werend en doorval veilig is. Wij zetten ook figuurglas, als u bijvoorbeeld overlast door inkijk wil tegen gaan. Bij ons kunt u uitgaan van hoog kwaliteit glas, voor een scherpe prijs. En om u te verzekeren van kwaliteit, heeft u altijd 15 jaar garantie op dubbel glas!

Boek snel een glaszetter:

De missie van Glaspunt

Wij vinden het belangrijk dat u snel geholpen wordt wanneer uw glas schade heeft. Die komt immers altijd ongelegen. Daarom zijn wij dag en nacht, 7 dagen in de week bereikbaar. Ook tijdens de feestdagen. Met onze calamiteitendienst kunnen wij met 30 minuten bij u zijn. In de meeste gevallen kunnen wij direct ter plaatse uw schade oplossen. Glaspunt is een ISO 9001 gecertificeerde organisatie. Daarmee kunt u ervan uitgaan dat wij werken met goed opgeleide vakmensen, die u deskundig adviseren.

Veiligheidsglas weert u beter tegen inbraak!

Inbraak is een van de meest voorkomende oorzaken van schade. Daarom kiezen veel mensen voor gelaagd veiligheidsglas. Dit glas bestaat uit twee glasplaten met een klevende folie van polyvinylbutyral (PVB). Deze folie zorgt ervoor dat het glas bijeen blijft mocht het breken. Gelaagd glas gecombineerd met gehard glas creëert doorvalveilig, inbraakwerend en letselveilig glas. De gelegenheidsinbreker kiest vaak voor enkel glas en zal dus nu wel twee keer nadenken voordat hij bij uw inbreekt. Bent u geintereseerd in veiligeheidsglas voor uw woning of bedrijfspand? Bel dan eens met Glaspunt en laat u adviseren. 

 


Beoordelingen:

over Glaspunt De Bilt

Soort werkzaamheden: Isolatieglas plaatsen

Sterke punten website en service: "Onze woning is helemaal voorzien van HR++ glas. Laat het besparen op energiekosten maar beginnen! Erg blij met het advies van Glaspunt."

over Glaspunt De Bilt

Soort werkzaamheden: Oud glas vervangen voor HR++ glas

Sterke punten website en service: "Duidelijke uitleg ontvangen aan de telefoon over besparing en kosten. De heren hadden de ruiten met een dag vervangen en netjes afgewerkt. Super blij mee. "


 

Gelukkige klanten

Voordeur gelaagd glas geplaatst

Familie Spijkerman uit de Bilt

Familie Spijkerman uit de Bilt had te kampen met een gebroken voordeur. Ze hebben daarom direct Glaspunt gebeld om dit te herstellen. In de deur zat al gelaagde beglazing. Dit zorgt ervoor dat het glas bijvoorbeeld bij inbraak, vandalisme of windschade de ruit niet uiteen valt. De glaszetter heeft de ruit ingemeten en een nieuwe gelaagde ruit besteld. Meneer wilde graag ook weer matte beglazing in de voordeur die voor een beetje privacy zorgt.

Meer tevreden klanten zien?

-->