Auteur:

Glasschade in Diemen? Bel dan de glaszetters van Glaspunt!

Glaspunt Diemen heeft direct glaszetters voor u klaarstaan. U hoeft alleen maar te bellen. Spoedje? Dan zijn we binnen 30 minuten ter plekke. Geen spoed? Dan maken we een afspraak. We monteren uw glas en ruimen bovendien alles netjes op. Geen rompslomp of gedoe met papieren, wij regelen alles direct met uw verzekering. Wel zo makkelijk.

De snelste Glashandel van Nederland!

Glaspunt wil graag haar klanten tevreden stellen en in hen in hun behoeftes kunnen voorzien. Daarom heeft Glaspunt een groot assortiment aan glas, voor ieder wat wils. Van enkel- en dubbelglas tot figuurglas, veiligheidsglas, en decoratieglas. Meer lezen over de soorten glas van Glaspunt? Kijk dan even in ons Assortiment.

Glasbewerking door Glaspunt

Glaspunt heeft niet alleen een groot assortiment in glas, maar ook in de bewerkingen op glas. Glaspunt kan onder andere scherp af slijpen, rond slijpen, zandstralen, matteren, handgrepen slijpen, et cetera.  Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van glasbewerking? Neem dan snel contact met ons op of kijk even verder op de website.

Levertijden van Glas

Glaspunt staat bekend om haar snelle levertijden. Levertijden variëren van 1 werkdag voor bijvoorbeeld enkel glas, draadglas, en figuurglas tot 5 werkdagen voor gehard glas en 7 werkdagen voor dubbelglas en dubbelglas HR++. Onze glashandel beschikt tevens over een spoedcircuit. Het is mogelijk om tegen een geringe meerprijs verschillende soorten (dubbel)glas met spoed geleverd te krijgen. Neem hiervoor even contact met ons op!

Boek direct uw glaszetter in Diemen

Snel en vrijblijvend een glaszetter op uw locatie

Wat kan onze glaszetter voor u doen?

1 Selecteer een product
Glasschade herstellen
Lek glas herstellen
Enkel naar Dubbel glas
Dubbelglas advies en inmeten
Glas voor interieur
Overige werkzaamheden
2 Selecteer een moment

 

Beoordelingen:

Kim Frankema over Glaspunt Diemen:
Soort werkzaamheden: ruit vervangen
"Tijdens het spelen met onze hond ging het fout. In zijn enthousiasme gooide mijn zoon van 6 iets te hard met de tennisbal en hij ging dwars door het raam heen. We zochten op internet naar een snelle glashandel en Glaspunt kwam hierbij naar voren. We hebben een afspraak gemaakt en binnen een dag hadden ze het glas vervangen. Ook de verzekering hebben ze geregeld. We hoefden zelf helemaal niets te doen."

 

C. Schapendonk over Glaspunt Diemen:
Soort werkzaamheden: grote ramen
"Ik heb een praktijk aan huis met grote ramen. Nu wil ik natuurlijk niet dat mensen zomaar naar binnen kunnen kijken als ik met cliënten bezig ben. Daarom heb ik gematteerd glas laten zetten. Toch genoeg lichtinval, maar geen inkijk. Perfect!"

 

Contactgegevens:

 Wij zijn open: u kunt ons bellennu open

Glaspunt Diemen
Bel 020 21 82 919

 Gratis Glaspunt Glascleaner

Contactgegevens:

 Wij zijn open: u kunt ons bellennu open

Glaspunt Diemen
Bel 020 21 82 919

 Gratis Glaspunt Glascleaner

Contactformulier

Wilt u glasschade melden of glas bestellen? Bel 020 21 82 919 of vul het onderstaand formulier in. Bij ons regelt u het snel en gemakkelijk!