icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
Logo feedbackcompany 10 / 10

U kunt ons bellen op 0314 72 80 48

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Doetinchem


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glasschade wordt snel opgelost door Glaspunt Doetinchem

Woont u in Doetinchem en heeft u glasschade aan uw pand of woning? Bel dan Glaspunt Doetinchem. Met meer dan 200 wagens is er altijd een glaszetter dichtbij u. U kunt ons ten alle tijde bereiken dankzij onze 24uurs service. Dus ook bij glasschade tijdens feestdagen zoals Kerst, Pasen en Oud en Nieuw staan wij voor u klaar.

Glaszetter in Doetinchem nodig?

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

De glaszetters van Glaspunt Doetinchem zijn echte vakmensen

De glaszetters van Glaspunt worden door zowel interne- als externe opleidingsinstanties het hele jaar door opgeleid. Want als u Glaspunt belt verwacht u natuurlijk wel de beste kwaliteit. En daar streven wij ook naar. We monteren volgens moderne richtlijnen en de glaszetters van Glaspunt zijn specialisten in hun vakgebied. De kwaliteit wordt onder andere gewaarborgd door het uitwisselen van kennis en vaardigheden. Onze glaszetters kunnen u ook advies op maat geven, voor de juiste glassoort voor iedere toepassing. Wilt u weten welk soort glas we u zouden adviseren? Neem dan snel contact op met één van onze glasspecialisten.

Glas of glasservice nodig in Doetinchem?
 Bel 0314 72 80 48

 
 

Beoordelingen:

over Glaspunt Doetinchem

Soort werkzaamheden: Ruitje vervangen 1e verdieping

Sterke punten website en service: "Duidelijk. Snelle service en top medewerkers."

over Glaspunt Doetinchem

Soort werkzaamheden: Al het enkele glas vervangen naar hoog rendements glas

Sterke punten website en service: "Alles op één dag geplaatst, niet verwacht maar toch gelukt. En alles keurig achtergelaten. "

over Glaspunt Doetinchem

Soort werkzaamheden: Nieuw glas plaatsen in dakraam

Sterke punten website en service: "Aardige glaszetter, hij ging voortvarend te werk. Erg tevreden met het resultaat."

over Glaspunt Doetinchem

Soort werkzaamheden: Nieuw glas leveren voor verbouwing

Sterke punten website en service: "Ons nieuwe glas werd supersnel geleverd. Ons schema voor de verbouwing werd hierdoor niet in de war geschopt, heel prettig."


Wat voor soorten glas kan ik bij de glashandel van Glaspunt bestellen?

De glashandels van Glaspunt hebben een ruime keuze aan soorten glas voor iedere gewenste toepassing. Van enkel glas, dubbelglas, figuurglas, en veiligheidsglas tot spiegels, voorzetramen en ventilatieroosters. Ook alle materialen voor het bevestigen en monteren kunt bij ons kopen.

Levertijden

Glaspunt streeft naar snelle levertijden van glas. Deze variëren van 1 werkdag voor bijvoorbeeld enkel- en floatglas tot 7 werkdagen voor HR++ glas. We beschikken tevens over een spoedregeling, waarbij we tegen een geringe meerprijs uw glas met spoed geleverd kunnen krijgen. Wilt u de levertijd weten voor uw gewenste glas? Neem dan contact op met één van de medewerkers van Glaspunt. 

Glaszetter aan het woord

Richard, glaszetter voor de regio Doetinchem: “Het is hartstikke fijn om klanten snel te kunnen helpen. Het wagenpark van Glaspunt is altijd up-to-date waardoor ik altijd mijn afspraak met de klant na kan komen. De nieuwe bussen van Iveco Schouten zijn ook nog eens heel zuinig, waardoor we ons steentje bijdragen aan het milieu.
  
Glaszetter Richard             IVECO Schouten bus