icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0314 72 80 48

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Doetinchem


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glasschade wordt snel opgelost door Glaspunt Doetinchem

Woont u in Doetinchem en heeft u glasschade aan uw pand of woning? Bel dan Glaspunt Doetinchem. Met meer dan 200 wagens is er altijd een glaszetter dichtbij u. U kunt ons ten alle tijde bereiken dankzij onze 24uurs service. Dus ook bij glasschade tijdens feestdagen zoals Kerst, Pasen en Oud en Nieuw staan wij voor u klaar.

Glaszetter in Doetinchem nodig?

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

De glaszetters van Glaspunt Doetinchem zijn echte vakmensen

De glaszetters van Glaspunt worden door zowel interne- als externe opleidingsinstanties het hele jaar door opgeleid. Want als u Glaspunt belt verwacht u natuurlijk wel de beste kwaliteit. En daar streven wij ook naar. We monteren volgens moderne richtlijnen en de glaszetters van Glaspunt zijn specialisten in hun vakgebied. De kwaliteit wordt onder andere gewaarborgd door het uitwisselen van kennis en vaardigheden. Onze glaszetters kunnen u ook advies op maat geven, voor de juiste glassoort voor iedere toepassing. Wilt u weten welk soort glas we u zouden adviseren? Neem dan snel contact op met één van onze glasspecialisten.

Glas of glasservice nodig in Doetinchem?
 Bel 0314 72 80 48

 
 

Beoordelingen:

over Glaspunt Doetinchem

Soort werkzaamheden: Dubbel glas zetten aan de galerij kant

Sterke punten website en service: "Super team, Duncan, Marcel, Steve en nog een jonge man. Hard werken, super veel gezelligheid samen, alles goed afwerken en zelfs nog even helpen met de puntjes op de "i". We zagen wel een beetje op tegen vandaag, maar heb was echt super! Binnen 6 uur waren ze weg, alles klaar en schoon. TOPPERS!"

over Glaspunt Doetinchem

Soort werkzaamheden: Glasschade verholpen

Sterke punten website en service: "Vakmensen"

over Glaspunt Doetinchem

Soort werkzaamheden: Van enkel glas naar HR++ glas

Sterke punten website en service: "Blij met mijn goed-geïsoleerde woning. We merken nu al wel verschil met hoeveel tocht er in ons huis komt."


Wat voor soorten glas kan ik bij de glashandel van Glaspunt bestellen?

De glashandels van Glaspunt hebben een ruime keuze aan soorten glas voor iedere gewenste toepassing. Van enkel glas, dubbelglas, figuurglas, en veiligheidsglas tot isolatieglas, voorzetramen en ventilatieroosters. Ook alle materialen voor het bevestigen en monteren kunt bij ons kopen.

Levertijden

Glaspunt streeft naar snelle levertijden van glas. Deze variëren van 1 werkdag voor bijvoorbeeld enkel- en floatglas tot 7 werkdagen voor HR++ glas. We beschikken tevens over een spoedregeling, waarbij we tegen een geringe meerprijs uw glas met spoed geleverd kunnen krijgen. Wilt u de levertijd weten voor uw gewenste glas? Neem dan contact op met één van de medewerkers van Glaspunt. 

Glaszetter aan het woord

Richard, glaszetter voor de regio Doetinchem: “Het is hartstikke fijn om klanten snel te kunnen helpen. Het wagenpark van Glaspunt is altijd up-to-date waardoor ik altijd mijn afspraak met de klant na kan komen. De nieuwe bussen van Iveco Schouten zijn ook nog eens heel zuinig, waardoor we ons steentje bijdragen aan het milieu.
  
Glaszetter Richard             IVECO Schouten bus
 
 
 
 
 
 

Gelukkige klanten

Vervanging glasschade dubbelglas Doetinchem

Familie Borgers uit Doetinchem

Bij een woning in Doetinchem is er glasschade ontstaan aan de buitenzijde van het glas. Door de beschadiging is de Argon gasvulling uit de ruit ontsnapt. Hierdoor daalt de isolatiewaarde van de ruit. Deze gasvulling is niet schadelijk voor het milieu. De glaszetter heeft de ruit ingemeten en een HR++ isolatieruit besteld. Deze HR++ isolatieruit zorgt ervoor dat de kou in de winter buiten blijft en de warmte binnen. In de zomer zorgt de ruit voor het tegenovergestelde effect. Daarnaast kan de Familie Borgers veel besparen op de stookkosten met deze HR++ isolatieruit.

Meer tevreden klanten zien?

-->