icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0512 72 61 63

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Drachten


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glas gesneuveld, en nu? Bel Glaspunt Drachten!

Voor al uw glasschade in Drachten belt u snel Glaspunt. Onze vakkundige glaszetters helpen u snel uit de brand. Ze vervangen direct uw glas of plaatsen een noodruit wanneer direct vervangen niet mogelijk is. Met meer dan 50 locaties en 200 wagens zijn we altijd in de buurt. U hoeft alleen maar te bellen.

Glaszetter in Drachten nodig?

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Dubbel glas, waarom?

Dubbel glas is een hele investering. Toch wil Glaspunt u graag wijzen op de voordelen van dubbel glas. Het heeft een isolerende werking waardoor het aanzienlijk meer warmte vasthoudt dan enkel glas. U kunt dus flink besparen op uw energieafrekening. Naast een isolerende werking gaat dubbel glas ook een stukje geluidsoverlast tegen en beschermt het uw woning tegen inbraak. Het is dikker glas waardoor het geluiden van buitenaf meer dempt en het tevens moeilijker te breken is. Dit is zeer onprettig voor inbrekers. Wilt u volledige bescherming tegen geluidsoverlast? Laat dan ons geluidsisolerend glas plaatsen. Wilt u volledige bescherming tegen inbraak? Neem dan gelaagd veiligheidsglas van Glaspunt!

 
 

Beoordelingen:

over Glaspunt Drachten

Soort werkzaamheden: werkzaamheden: vervanging van enkele ruiten door hr glas

Sterke punten website en service: "Goede kwaliteit"

over Glaspunt Drachten

Soort werkzaamheden: Glas laten repareren voor nood

Sterke punten website en service: "Monteurs weten wat ze doen"

over Glaspunt Drachten

Soort werkzaamheden: Noodreparatie dakraam

Sterke punten website en service: "zeker aan te bevelen."


Glas in lood, een bijzondere kunst

Glas in lood is een benaming voor stukken gekleurd of gebrandschilderd glas in een loden lijst. Glas in lood vereist een stuk vakmanschap en we zijn er dan ook erg trots op om dit u te kunnen aanbieden. We hebben glas in lood met verschillende tekeningen maar u kunt ook zelf een ontwerp maken. Geef uw woning of pand ook iets speciaals! Neem contact op met onze glasspecialisten om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u graag wat meer privacy in uw woning?

Dat kan! Glaspunt heeft verschillende soorten glas in haar assortiment die de inkijk in uw woning of pand aanzienlijk verminderen of zelfs geheel verhelpen. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld mat of gekleurd glas, glas met een motiefje, of spiegelend glas. Wilt u meer weten over onze verschillende soorten glas die uw privacy bevorderen? Onze glashandel in drachten heeft een groot assortiment glas. Een idee wat u wilt? Bel 0512 72 61 63 of vul het contactformulier in. 

Gelukkige klanten

Enkel glas gesneuveld en hersteld

Familie Bijvoets uit Drachten

Bij deze woning in Drachten is een enkel glas ruit gesneuveld. In bijna alle gevallen van enkel glas kan Glaspunt de ruitschade direct ter plaatste herstellen. De glaszetter heeft voldoende glas op de werkbus en snijd het glas direct op maat. Zo bent u snel van uw ruitschade af!

ruit lek

Van Ruiten uit Drachten

Bij mevrouw van Ruiten zat het helaas niet mee met haar ruit. Het glas vertoonde sporen van lekslag. Dit betekent dat er een lek in het dubbel glas zit en daardoor een waas of vocht druppels vertoond tussen het dubbel glas. Onze glaszetters uit Drachten hebben de ruit vakkundig vervangen.

Schuifpui grote isolatieruit

Mevrouw Voskamp uit Drachten

Deze schuifpui is voorzien van nieuw dubbelglas, het plaatsen ervan had nog wat voeten in de aarde, aangezien het kozijn niet bereikt kon worden met een kraan. De glaszetter heeft met behulp van een kraan de nieuwe ruit geplaatst. 

Meer tevreden klanten zien?

-->