Auteur:

Glaszetter Duivendrecht

Gegarandeerd de hoogste kwaliteit Meer dan 25 jaar ervaring
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Glaszetters van Glaspunt Duivendrecht staat voor u klaar

Bezig met een verbouwing? De glaszetters in Duivendrecht helpen u graag! We leveren verschillende soorten glas, precies zoals u het wil. Snelle service, hoge kwaliteit, en scherpe prijzen. Dat is Glaspunt Duivendrecht.

Nog geen dubbel glas? Bel dan snel Glaspunt

Glaspunt zal u altijd aanraden dubbel glas te laten installeren. Niet alleen is het veiliger omdat het moeilijker te breken is dan enkel glas, het werkt ook nog eens geluiddempend en isolerend. Woont u in een grote stad? Met dubbel glas zult u minder last hebben van het lawaai. U bespaart tevens op uw energierekening. Glaspunt biedt verschillende soorten dubbelglas. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Glasschade aan historische woningen? Geen punt!

Duivendrecht is een dorp met inmiddels meer dan 5000 inwoners en veel historische woningen. De ‘Bordjesroute’ is een wandelroute door Duivendrecht van ongeveer 4 kilometer lang die u veel historische gebouwen in het dorp laat zien. Prachtig natuurlijk, maar wat doet u bij glasschade aan zo’n historisch gebouw? Ook hiervoor kunt u bij Glaspunt Duivendrecht terecht. Glaspunt biedt verschillende soorten glas die we geheel aan kunnen passen op uw monumentale of historische woning.

 

Beoordelingen:

Freek Roelofs over Glaspunt Duivendrecht:
Soort werkzaamheden: Kerkraam
"Toen er een raam in onze kerk gesneuveld bleek te zijn waren we redelijk ontdaan. Het glas in lood was uniek. We hebben Glaspunt Duivendrecht gebeld om de mogelijkheden van een reconstructie te bespreken. We hebben door middel van foto’s de ruit besteld en een week later kwamen ze hem plaatsen. We zijn erg onder de indruk, je ziet bijna geen verschil."

 

Contactgegevens:

 Wij zijn open: u kunt ons bellennu open

Glaspunt Duivendrecht
Bel 020 21 82 919

 Gratis Glaspunt Glascleaner

Contactgegevens:

 Wij zijn open: u kunt ons bellennu open

Glaspunt Duivendrecht
Bel 020 21 82 919

 Gratis Glaspunt Glascleaner

Contactformulier

Wilt u glasschade melden of glas bestellen? Bel 020 21 82 919 of vul het onderstaand formulier in. Bij ons regelt u het snel en gemakkelijk!