icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
Logo feedbackcompany 9.6 / 10
U kunt ons bellen op 0318 72 70 37

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Ede


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Zoekt u een glaszetter in Ede? Bel glaspunt!

Onze glaszetters in Ede helpen u graag bij al uw glasschade. Ongelukje of inbraak? Bel dan snel Glaspunt, we sturen direct een mannetje uw kant op. Bij noodgevallen is hij altijd binnen een 30 minuten bij u thuis zijn om de schade op te nemen en het glas te vervangen. Onze glaszetters regelen zelfs alles met uw verzekering, u hoeft alleen zelf de schade aan te geven.

Glaszetter in Ede nodig?

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Maak direct een afspraak met onze glaszetter in Ede:

  • Bel 0318 72 70 37 voor direct contact
  • Vul het contactformulier in
  • Of plan hierboven een gratis afspraak aan huis

Houd inbrekers buiten de deur met gelaagd veiligheidsglas van Glaspunt!

Deze soort glas is bijzonder sterk en het duurt aanzienlijk langer om het stuk te krijgen. Te lang voor inbrekers om ongezien naar binnen te komen, ze kiezen snel het hazenpad. Gelaagd veiligheidsglas is ook bijzonder geschikt om bijvoorbeeld  juweliers, banken en andere bedrijfspanden te beschermen tegen ongewenste indringers. Wilt u meer weten over inbraakpreventie door middel van glas? Neem dan contact op met onze glas experts.

Contact met Glaspunt Ede:
Bel 0318 72 70 37

 

Beoordelingen:

over Glaspunt Wageningen

Soort werkzaamheden: Glas boven verdieping vervangen m.b.v. grote kraan !!

Sterke punten website en service: "Verzorgd , vriendelijk en vakwerk , kortom prima service ."

over Glaspunt Ede

Soort werkzaamheden: Glas van keukenraam vervangen.

Sterke punten website en service: "Aardige glaszetter en netjes gewerkt."

over Glaspunt Wageningen

Soort werkzaamheden: Voordeur glas hersteld

Sterke punten website en service: "Snelle service"

over Glaspunt Ede

Soort werkzaamheden: Glas in voordeur vervangen na windschade

Sterke punten website en service: "Glaszetter Andrew belde snel na de melding en was binnen een uurtje aanwezig en nam zijn laatste klus voor een collega over. Ons helpen betekende nog later thuiskomen. Kundig en goed hersteld en goed advies voor een nieuwe ruit. Alles netjes opgeruimd en schoongemaakt. Super aardige monteur. Ze werken hard en maken lange dagen! Na de schrik weer een veilig gevoel. Zorg goed voor deze mensen!"

over Glaspunt Ede

Soort werkzaamheden: raam winkel

Sterke punten website en service: "geweldige monteur (andrew) deskundig en zeer netjes, toen hij vertrok kon je niet zien dat er iets gebeurt was, alleen de ruit was hersteld en gezeemd, zelfs de vloer aangeveegd top "


Spiegels van Glaspunt

Wist u dat Glaspunt naast glas ook een ruim assortiment aan spiegels in alle soorten en maten heeft? We leveren spiegels voor muren, scheidingsmuren, deuren, kledingkasten, displays, noem het maar op. Onze duplex spiegels zijn corrosievrij en daarom bijzonder geschikt voor vochtige ruimtes zoals dansstudio's, sauna’s, zwembaden, toiletten, fitnesscentra enzovoorts. Naast deze variant hebben we nog veel meer spiegels voor verschillende toepassingen. Heeft u een spiegel of spiegelend glas nodig en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies. 

Bijzondere glaswensen? Bel Glaspunt!

Wilt u spiegelend glas, glas met een motiefje of bijzondere kleur? Geen probleem! Onze glaszetters horen graag wat uw wensen zijn. Samen met u zullen we een inschatting maken en de mogelijkheden bespreken.

Gelukkige klanten

HR++ inbraakvertragende ruit geplaatst

Leger Des Heils uit Ede

In Ede heeft onze glaszetter ruitschade hersteld die was veroorzaakt door derden. De HR++ isolatie ruit had een speciale vorm. De glaszetter heeft deze precies ingemeten en besteld. De geplaatste ruit is van gelaagd, inbraakvertagend glas. Hierdoor wordt het inbrekers nog lastiger gemaakt om het gebouw te betreden!

Veiligheidsglas in deur geplaatst.

De Koningin Beatrixschool uit Ede

In Ede heeft onze glaszetter een nieuwe veiligheidsglas ruit geplaatst bij een basisschool. De vorige ruit was gebarsten. Een gelaagde ruit biedt extra veiligheid. Mocht deze onverhoopt barsten, blijven de glasscherven aan een speciaal soort folie kleven. Hierdoor vliegen deze niet in de rond en dat is wel zo veilig in de buurt van spelende kinderen. Daarnaast heeft de glaszetter nog zijn glascleaner achtergelaten voor ultra schone ruiten.

Ruitje ingetikt vanwege vergeten sleutel

Meneer Khan uit Ede

Onze glaszetter werd gebeld over een glasschade in Ede. Ter plaatse zag hij dat een ruitje was ingetikt, omdat de bewoner de sleutels was vergeten. De dubbel glas ruit is direct ingemeten, besteld en even later geplaatst. Wij zien vaker dat bewoners ervoor kiezen om een ruit in te tikken als zij zichzelf buiten gesloten hebben. Wij staan 24/7 voor u klaar mocht u dit overkomen!

Twee gelaagde ruiten geplaatst

Meneer Chrispijn uit Ede

Onze glaszetter heeft bij meneer Chrispijn in Ede twee gelaagde ruiten geplaatst. Gelaagd glas biedt meer veiligheid. Omdat het glas minder dan 80 cm van de grond af is geplaatst, is het wettelijk verplicht om gelaagd glas te plaatsen. Meneer is blij met het mooie resultaat!

Twee dubbel glas ruiten hersteld

De Pelgrim uit Ede

Een vandaal heeft met een steen voor de nodige glasschade gezorgd bij De Pelgrim in Ede. Onze glaszetter heeft na de melding gelijk een noodvoorziening getroffen. Na het inmeten van de ruiten heeft hij twee nieuwe gelaagde ruiten besteld. Later heeft hij deze twee gelaagde ruiten samen met een collega vakkundig gemonteerd. Meneer Bos was ook tevreden met het resultaat en een duimpje omhoog voor beide nieuwe ruiten. Inclusief zijn Gratis Glaspunt Glascleaner!

Garage isolatie

Familie Bakker uit Ede

De bewoners hebben de garage gerenoveerd, en wilden deze beter isoleren. Onze glaszetters hebben alle ruiten vervangen met Isolatieglas. Dit zorgt ervoor dat het een stuk aangenamer aanvoelt in de garage, in zowel de zomer als de winter.

Woonkamer HR++

Meneer Stevens uit Wageningen

Bij de familie Stevens hebben wij een van de ruiten in de woonkamer voorzien van nieuw isolatieglas.

Gelaagd glas Dozon

Dozon GEHA uit Ede

Bij Dozon hebben wij de hoek van het pand hersteld, 1 van de ruiten was gesneuveld door onbekende reden.

Meer tevreden klanten zien?