icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0318 72 70 37

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Ede


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Zoekt u een glaszetter in Ede? Bel glaspunt!

Onze glaszetters in Ede helpen u graag bij al uw glasschade. Ongelukje of inbraak? Bel dan snel Glaspunt, we sturen direct een mannetje uw kant op. Bij noodgevallen is hij altijd binnen een 30 minuten bij u thuis zijn om de schade op te nemen en het glas te vervangen. Onze glaszetters regelen zelfs alles met uw verzekering, u hoeft alleen zelf de schade aan te geven.

Glaszetter in Ede nodig?

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Maak direct een afspraak met onze glaszetter in Ede:

  • Bel 0318 72 70 37 voor direct contact
  • Vul het contactformulier in
  • Of plan hierboven een gratis afspraak aan huis

Houd inbrekers buiten de deur met gelaagd veiligheidsglas van Glaspunt!

Deze soort glas is bijzonder sterk en het duurt aanzienlijk langer om het stuk te krijgen. Te lang voor inbrekers om ongezien naar binnen te komen, ze kiezen snel het hazenpad. Gelaagd veiligheidsglas is ook bijzonder geschikt om bijvoorbeeld  juweliers, banken en andere bedrijfspanden te beschermen tegen ongewenste indringers. Wilt u meer weten over inbraakpreventie door middel van glas? Neem dan contact op met onze glas experts.

Contact met Glaspunt Ede:
Bel 0318 72 70 37

 

Beoordelingen:

over Glaspunt Ede

Soort werkzaamheden: Glasschade verholpen tijdens kerst

Sterke punten website en service: "Helaas was een ruitje ingegooid toen wij weg waren met kerst. Dit is binnen een uur vervangen! Vriendelijke glaszetter en prima communicatie."

over Glaspunt Ede

Soort werkzaamheden: Dubbelglas vervangen voor HR++ glas begane grond

Sterke punten website en service: "Overzichtelijke Website, Vakkundig geplaatst glas"

over Glaspunt Ede

Soort werkzaamheden: Nieuwjaarsdag noodglas gezet in achterdeur en wc raam i.v.m. molest

Sterke punten website en service: "Duidelijke website, snelle en goede service, vriendelijk personeel. Vakkundige glaszetter."


Spiegels van Glaspunt

Wist u dat Glaspunt naast glas ook een ruim assortiment aan spiegels in alle soorten en maten heeft? We leveren spiegels voor muren, scheidingsmuren, deuren, kledingkasten, displays, noem het maar op. Onze duplex spiegels zijn corrosievrij en daarom bijzonder geschikt voor vochtige ruimtes zoals dansstudio's, sauna’s, zwembaden, toiletten, fitnesscentra enzovoorts. Naast deze variant hebben we nog veel meer spiegels voor verschillende toepassingen. Heeft u een spiegel of spiegelend glas nodig en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies. 

Bijzondere glaswensen? Bel Glaspunt!

Wilt u spiegelend glas, glas met een motiefje of bijzondere kleur? Geen probleem! Onze glaszetters horen graag wat uw wensen zijn. Samen met u zullen we een inschatting maken en de mogelijkheden bespreken.

Gelukkige klanten

HR++ inbraakvertragende ruit geplaatst

Leger Des Heils uit Ede

In Ede heeft onze glaszetter ruitschade hersteld die was veroorzaakt door derden. De HR++ isolatie ruit had een speciale vorm. De glaszetter heeft deze precies ingemeten en besteld. De geplaatste ruit is van gelaagd, inbraakvertagend glas. Hierdoor wordt het inbrekers nog lastiger gemaakt om het gebouw te betreden!

Veiligheidsglas in deur geplaatst.

De Koningin Beatrixschool uit Ede

In Ede heeft onze glaszetter een nieuwe veiligheidsglas ruit geplaatst bij een basisschool. De vorige ruit was gebarsten. Een gelaagde ruit biedt extra veiligheid. Mocht deze onverhoopt barsten, blijven de glasscherven aan een speciaal soort folie kleven. Hierdoor vliegen deze niet in de rond en dat is wel zo veilig in de buurt van spelende kinderen. Daarnaast heeft de glaszetter nog zijn glascleaner achtergelaten voor ultra schone ruiten.

Ruitje ingetikt vanwege vergeten sleutel

Meneer Khan uit Ede

Onze glaszetter werd gebeld over een glasschade in Ede. Ter plaatse zag hij dat een ruitje was ingetikt, omdat de bewoner de sleutels was vergeten. De dubbel glas ruit is direct ingemeten, besteld en even later geplaatst. Wij zien vaker dat bewoners ervoor kiezen om een ruit in te tikken als zij zichzelf buiten gesloten hebben. Wij staan 24/7 voor u klaar mocht u dit overkomen!

Meer tevreden klanten zien?

 

-->