icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
Logo feedbackcompany 9.6 / 10

U kunt ons bellen op 0318 72 70 37

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Ede


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Zoekt u een glaszetter in Ede? Bel glaspunt!

Onze glaszetters in Ede helpen u graag bij al uw glasschade. Ongelukje of inbraak? Bel dan snel Glaspunt, we sturen direct een mannetje uw kant op. Bij noodgevallen is hij altijd binnen een 30 minuten bij u thuis zijn om de schade op te nemen en het glas te vervangen. Onze glaszetters regelen zelfs alles met uw verzekering, u hoeft alleen zelf de schade aan te geven.

Glaszetter in Ede nodig?

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Maak direct een afspraak met onze glaszetter in Ede:

  • Bel 0318 72 70 37 voor direct contact
  • Vul het contactformulier in
  • Of plan hierboven een gratis afspraak aan huis

Houd inbrekers buiten de deur met gelaagd veiligheidsglas van Glaspunt!

Deze soort glas is bijzonder sterk en het duurt aanzienlijk langer om het stuk te krijgen. Te lang voor inbrekers om ongezien naar binnen te komen, ze kiezen snel het hazenpad. Gelaagd veiligheidsglas is ook bijzonder geschikt om bijvoorbeeld  juweliers, banken en andere bedrijfspanden te beschermen tegen ongewenste indringers. Wilt u meer weten over inbraakpreventie door middel van glas? Neem dan contact op met onze glas experts.

Contact met Glaspunt Ede:
Bel 0318 72 70 37

 

Beoordelingen:

over Glaspunt Wageningen

Soort werkzaamheden: Glas boven verdieping vervangen m.b.v. grote kraan !!

Sterke punten website en service: "Verzorgd , vriendelijk en vakwerk , kortom prima service ."

over Glaspunt Ede

Soort werkzaamheden: Glas van keukenraam vervangen.

Sterke punten website en service: "Aardige glaszetter en netjes gewerkt."

over Glaspunt Wageningen

Soort werkzaamheden: Voordeur glas hersteld

Sterke punten website en service: "Snelle service"

over Glaspunt Ede

Soort werkzaamheden: Glas in voordeur vervangen na windschade

Sterke punten website en service: "Glaszetter Andrew belde snel na de melding en was binnen een uurtje aanwezig en nam zijn laatste klus voor een collega over. Ons helpen betekende nog later thuiskomen. Kundig en goed hersteld en goed advies voor een nieuwe ruit. Alles netjes opgeruimd en schoongemaakt. Super aardige monteur. Ze werken hard en maken lange dagen! Na de schrik weer een veilig gevoel. Zorg goed voor deze mensen!"

over Glaspunt Ede

Soort werkzaamheden: raam winkel

Sterke punten website en service: "geweldige monteur (andrew) deskundig en zeer netjes, toen hij vertrok kon je niet zien dat er iets gebeurt was, alleen de ruit was hersteld en gezeemd, zelfs de vloer aangeveegd top "


Spiegels van Glaspunt

Wist u dat Glaspunt naast glas ook een ruim assortiment aan spiegels in alle soorten en maten heeft? We leveren spiegels voor muren, scheidingsmuren, deuren, kledingkasten, displays, noem het maar op. Onze duplex spiegels zijn corrosievrij en daarom bijzonder geschikt voor vochtige ruimtes zoals sauna’s, zwembaden, toiletten, fitnesscentra enzovoorts. Naast deze variant hebben we nog veel meer spiegels voor verschillende toepassingen. Heeft u een spiegel of spiegelend glas nodig en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies. 

Bijzondere glaswensen? Bel Glaspunt!

Wilt u spiegelend glas, glas met een motiefje of bijzondere kleur? Geen probleem! Onze glaszetters horen graag wat uw wensen zijn. Samen met u zullen we een inschatting maken en de mogelijkheden bespreken.

Gelukkige klanten

Garage isolatie

Familie Bakker uit Ede

De bewoners hebben de garage gerenoveerd, en wilden deze beter isoleren. Onze glaszetters hebben alle ruiten vervangen met Isolatieglas. Dit zorgt ervoor dat het een stuk aangenamer aanvoelt in de garage, in zowel de zomer als de winter.

Woonkamer HR++

Meneer Stevens uit Wageningen

Bij de familie Stevens hebben wij een van de ruiten in de woonkamer voorzien van nieuw isolatieglas.

Gelaagd glas Dozon

Dozon GEHA uit Ede

Bij Dozon hebben wij de hoek van het pand hersteld, 1 van de ruiten was gesneuveld door onbekende reden.

Meer tevreden klanten zien?