icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 040 71 17 303

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Valkenswaard


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Laat de glaszetters van Glaspunt Valkenswaard uw glasschade oplossen!

Heeft u glasschade door een inbraak, ongelukje, weeromstandigheden of andere oorzaken? Bel dan snel Glaspunt! Glaspunt is bij alle soorten glasschade uw redder in nood. Onze glaszetters hebben jarenlange ervaring en kunnen het glas snel herstellen of vervangen. Ons netwerk van glashandels heeft honderden soorten glas om uit te kiezen met snelle levertijden zodat u snel verlost bent van uw glasschade.

Glaszetter in Valkenswaard nodig?

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Zonwerend isolatieglas van Glaspunt

Heeft u ook veel last van veel te warme ruimtes in uw woning of pand en wilt u daar graag iets aan doen? Laat dan zonwerend isolatieglas plaatsen door Glaspunt. Zonwerend isolatieglas laat alle licht door maar reflecteert de straling en warmte van de zon door een laagje edelmetaal tussen de glasplaten. U profiteert van het licht maar de meeste warmte wordt afgestoten en in de winter wordt de warmte juist beter vastgehouden. De temperatuur in uw woning of pand zal hierdoor veel constanter zijn en beter te reguleren. U bespaart met zonwerend isolatieglas dus ’s winters ook op de stookkosten!

Bel Glaspunt Valkenswaard direct:
 Bel 040 71 17 303


Beoordelingen:

over Glaspunt VALKENSWAARD

Sterke punten website en service: "vakwerk accuraad vriendelijk perfectie zeer tevreden. aanbevelings waardig bij vrienden en kennisen."

over Glaspunt Valkenswaard

Soort werkzaamheden: in zijraam nieuw dubbel glas gezet

Sterke punten website en service: "Makkelijk te vinden , degene die het uitvoerde was een erg aangenaam persoon in de omgang, netjes bescheiden en vriendelijk."

over Glaspunt Valkenswaard

Soort werkzaamheden: Woonkamerraam vervangen

Sterke punten website en service: "Goede plaatsing door aardige glaszetters. Ruimen alles op, je hebt nergens omkijken na. "


Brandwerend isolatieglas

Brandwerend isolatieglas  wordt veel gebruikt voor openbare ruimtes zoals scholen, vliegvelden, winkelcentra en kantoren en valt onder veiligheidsglas. Deze soort glas wordt bij hoge temperatuur ondoorzichtig en verandert in een brandmuur. Het kan brand tot wel 90 minuten vertragen. Het is niet vlambaar, niet toxisch en het glas is uitvoerig getest.

Glas voor uw badkamer

Bent u op zoek naar iets speciaal voor  uw badkamer? Een mooie glazen muur, deur of een stel prachtige spiegels voor boven uw wasbak? Dan bent u bij Glaspunt aan het goede adres. De glashandels van Glaspunt kunnen u het meest unieke glas leveren met een motiefje, kleurtje, matte afwerking en nog veel meer. En dat alles tegen een scherpe prijs en een snelle levering!

Gelukkige klanten

Triple HR+++ ruit vervangen

Mevrouw Ezerskaia uit Luyksgestel

De oorzaak van deze ruitschade in Luyksgestel was een steen. Het gevolg was een flinke barste in de triple HR+++ isolatieglasruit. HR+++ glas isoleert beter dan HR+(+) glas. Dit komt doordat er een extra glasplaat is toegevoegd. Dit resulteert dan weer in een dikkere ruit. Hierdoor past triple glas niet altijd in elke kozijn. Mevrouw Ezerskaia was erg tevreden met het geleverde werk van Glaspunt en geeft daarom een duimpje omhoog.

Gelaagde ruit geplaatst

Mevrouw Driessen uit Valkenswaard

De enkel glas ruit van de woonkamer van mevrouw Driessen is kapot gegaan. De glaszetter heeft een noodvoorziening getroffen. Niet veel later heeft hij een gelaagde ruit gemonteerd. De woning in Valkenswaard is voorzien van een nieuwe, gelaagde ruit!

Ruitschade door voetbal

Familie Baats uit Valkenswaard

De ruit van deze schuur in Valkenswaard overleefde een potje voetbal niet. De bewoner had zelf voor een tijdelijke oplossing gezorgd. De glaszetter heeft een figuurglas ruit in de schuur geplaatst. Deze kon ter plekke op maat worden gesneden. Volgende keer wel iets lager mikken!

Meer tevreden klanten zien?

-->