icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 085 105 72 51

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Elst


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glas stuk in Elst? Bel Glaspunt

Glaspunt Elst schiet u graag te hulp in de hele gemeente Overbetuwe, u hoeft alleen maar te bellen. Is het een spoedgeval? Met ondermeer vestigingen in Arnhem en Nijmegen zijn we binnen 30 minuten bij u. Geen spoed? Dan plannen we snel een afspraak. Onze glaszetters monteren het glas en ruimen alles netjes voor u op. We regelen het zelfs met uw verzekering, dus ook geen gedoe met papieren.

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Spoedgeval?

Bel dan snel Glaspunt. Bij spoed is er binnen 30 minuten een glaszetter bij u. Is het weekend? Geen probleem. U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen. In het weekend, midden in de nacht of tijdens feestdagen, Glaspunt is bereikbaar. Laat u het glas wel liggen? Wij ruimen dit graag en veilig voor u op.

Pluspunten van Glaspunt

Glaspunt is het snelste glasbedrijf van Gelderland. Niet alleen met onze 30 minuten spoedservice maar ook in het leveren en monteren van glas. Glaspunt streeft naar de allerbeste kwaliteit glas maar ook in de service en vakmanschap. Onze glaszetters worden het hele jaar door opgeleid en volgen regelmatig trainingen. Door uitwisseling van kennis en vaardigheden kunnen ze u altijd voorzien van deskundig advies. Glaspunt is 365 dagen per jaar bereikbaar. Dus wanneer dan ook, bij glasschade kunt ons altijd bellen.  

Glas tegen geluidsoverlast

Elst is een snelgroeiend dorp in de Gelderse gemeente Overbetuwe. Er worden meer en meer woningen gebouwd, steeds dichter op elkaar. Daarom neemt de kans op geluidsoverlast ook toe. Glaspunt kan u daarbij helpen. Wij hebben speciaal geluidsisolerend glas in ons assortiment die tot wel 52 decibel kan beschermen. U houdt hierdoor slechts 20 á 30 decibel over, wat gelijk staat aan het geruis van bomen of zacht geroezemoes in een openbare ruimte. Voor meer informatie of advies over geluidsisolerend glas kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met één van onze specialisten.

Glaspunt glaszetters in Gelderland

Onze glaszetters zijn altijd bij u in de buurt. Wij komen namelijk overal. Zo zijn wij in een noodsituatie bijvoorbeeld ook met een half uur ter plaatse in Nijmegen, Arnhem, Huissen, Bemmel, Angeren, Driel, Heeteren, Nijmegen Lent.


Beoordelingen:

over Glaspunt Elst

Soort werkzaamheden: HR++ glas geplaatst

Sterke punten website en service: "Aardige medewerkers die ons geholpen hebben, HR++ glas is vakkundig geplaatst."

over Glaspunt Elst

Soort werkzaamheden: Vervangen enkel glas op volkstuin

Sterke punten website en service: "Enkel glas was binnen 2 uur na breuk alweer vervangen! Top service."

over Glaspunt Bemmel

Soort werkzaamheden: Vervangen triple glas ivm ruitbreuk

Sterke punten website en service: "Duidelijk Overzichtelijk Vakbekwame en vriendelijke monteurs Andrew en Yarvin"


Gelukkige klanten

Gelaagd inbraakvertragend glas geplaatst

Auto plaza elst uit Elst

Een inbraak in een winkelpui, het overkwam Auto Plaza in Elst. We hebben daar een grote tijdelijke houten noodvoorziening geplaatst. Wanneer het glas bij ons binnen was hebben wij dit glas geplaatst. We hebben in deze winkelpui een gelaagd inbraakwerend glas geplaatst. Mocht deze ruit in het vervolg door wat voor een reden dan ook toch breken, dan blijven de twee glasbladen kleven aan de PVB folie. De ruit gaat dus niet helemaal door en is daardoor veel sterker en inbraakwerend.

Dubbel glas geplaatst

Clean2day uit Zetten

In Zetten zijn door vandalen 2 ruiten ingegooid. De ruiten waren helemaal door en moesten door onze glaszetters snel worden veiliggesteld. Nadat het glas is ingemeten werd een nieuwe dubbel glas ruit geplaatst.

Hardglazen deur in winkelpand vervangen

Ami kappers Elst uit Elst

Bij AMI Kappers in Elst heeft onze glaszetter een nieuwe hardglazen deur geplaatst. Door harde wind was de vorige beschadigd. De glaszetter heeft toen de situatie veiliggesteld en een noodvoorziening getroffen. De nieuwe hardglazen deur is even later vakkundig geplaatst. Hard glas is perfect voor winkelpuien en -deuren, omdat dit 5 keer sterker glas is dan enkel glas van dezelfde dikte. De glaszetter was geknipt voor dit klusje!

Meer tevreden klanten zien?

-->