icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter

U kunt ons bellen op 0800-0003

Wij zijn open

Glaszetter Elst


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glas stuk in Elst? Bel Glaspunt

Glaspunt Elst schiet u graag te hulp in de hele gemeente Overbetuwe, u hoeft alleen maar te bellen. Is het een spoedgeval? Met ondermeer vestigingen in Arnhem en Nijmegen zijn we binnen 30 minuten bij u. Geen spoed? Dan plannen we snel een afspraak. Onze glaszetters monteren het glas en ruimen alles netjes voor u op. We regelen het zelfs met uw verzekering, dus ook geen gedoe met papieren.

Spoedgeval?

Bel dan snel Glaspunt. Bij spoed is er binnen 30 minuten een glaszetter bij u. Is het weekend? Geen probleem. U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen. In het weekend, midden in de nacht of tijdens feestdagen, Glaspunt is bereikbaar. Laat u het glas wel liggen? Wij ruimen dit graag en veilig voor u op.

Pluspunten van Glaspunt

Glaspunt is het snelste glasbedrijf van Gelderland. Niet alleen met onze 30 minuten spoedservice maar ook in het leveren en monteren van glas. Glaspunt streeft naar de allerbeste kwaliteit glas maar ook in de service en vakmanschap. Onze glaszetters worden het hele jaar door opgeleid en volgen regelmatig trainingen. Door uitwisseling van kennis en vaardigheden kunnen ze u altijd voorzien van deskundig advies. Glaspunt is 365 dagen per jaar bereikbaar. Dus wanneer dan ook, bij glasschade kunt ons altijd bellen.  

Glas tegen geluidsoverlast

Elst is een snelgroeiend dorp in de Gelderse gemeente Overbetuwe. Er worden meer en meer woningen gebouwd, steeds dichter op elkaar. Daarom neemt de kans op geluidsoverlast ook toe. Glaspunt kan u daarbij helpen. Wij hebben speciaal geluidsisolerend glas in ons assortiment die tot wel 52 decibel kan beschermen . U houdt hierdoor slechts 20 á 30 decibel over, wat gelijk staat aan het geruis van bomen of zacht geroezemoes in een openbare ruimte. Voor meer informatie of advies over geluidsisolerend glas kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met één van onze specialisten.


Beoordelingen:

over Glaspunt Elst

Soort werkzaamheden: dubbelglas

Sterke punten website en service: "Sinds ik door Glaspunt dubbel glas heb laten plaatsen heb ik niet alleen een stuk minder last van de kou in mijn woning, ook het geluid van buitenaf is meer gedempt. Ik woon aan een drukke weg, in een buurt met veel kinderen en honden. Ik was zo gewend aan het lawaai maar merk nu pas hoe luid het was. Ik kan me veel beter concentreren op mijn werk en slaap ook beter."

over Glaspunt Elst

Soort werkzaamheden: Glazen deur

Sterke punten website en service: "Mijn vrouw werd 50 en het werd uitgebreid gevierd met een groot feest bij ons thuis. Het was erg druk in de kamer en het gebeurde snel. Voordat ik het wist zag ik onze buurman dwars door de glazen deur van de serre heengaan. Gelukkig had hij enkel een ondiepe snee maar het glas in de deur lag wel compleet aan diggelen. We hebben Glaspunt gebeld en de situatie uitgelegd. Er was binnen een half uur een glaszetter ter plekke. Hij heeft een noodruit geplaats en zelfs al het glas voor ons opgeruimd. We konden het feest daarna gewoon doorzetten!"