icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0578 723 277

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Epe


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaszetter nodig? Glaspunt Epe is dag en nacht bereikbaar!

Heeft u een barst in de ruit of ligt uw ruit er zelfs helemaal uit? Neem dan snel contact op met ons en laat een van de goed opgeleide glaszetters van Glaspunt uw helpen. Omdat glasschade altijd ongelegen komt zijn wij dag en nacht bereikbaar. Dat betekent dat ook in het weekend en midden in de nacht uw schade hersteld kan worden en wij de situatie veilig stellen. Met onze calamiteitendienst staan wij in geval van nood binnen 30 minuten bij u op de stoep. We ruimen alle glasscherven alles, dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. En omdat wij kwaliteit uiterst belangrijk vinden, krijgt u altijd 15 jaar garantie op ons dubbel glas en de montage. Dat is onze service, service waar u op kunt vertrouwen.

Neem vandaag nog contact op:

Assortiment in de Glashandel van Glaspunt

Ons glasassortiment in Epe is erg groot. Onze glaszetters plaatsen (bijna) alle soorten glas in uw woning of pand. Zo hebben wij onder andere HR++ glas, figuurglas, dubbel glas, gehard en/of gelaagd veiligheidsglas, draadglas en brandwerend glas. Weet u niet precies welk glas u nodig heeft in uw situatie? Laat u dan adviseren door een van onze glasexperts. Zij laten altijd een glaszetter langs komen om uw nader te informeren en het glas in te meten.

Waarom kiezen voor Glaspunt?

Service, Uitstraling, Snelheid is onze rode draad (SUSfactor)
Altijd 15 jaar garantie op dubbel glas en montage ervan
Wij zijn aangesloten bij alle verzekeraars
Altijd bereikbaar: 24 uur per dag, 7 dagen in de week, 365 dagen in het jaar
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
We zorgen voor een eerlijke scherpe prijs


Beoordelingen:

over Glaspunt Epe

Soort werkzaamheden: Glas voordeur vervangen

Sterke punten website en service: "Keurig geplaatst door John en zoon. Ook aan de telefoon wisten ze mij alles goed uit te leggen, snel de offerte ontvangen en snel geplaatst."


 

Gelukkige klanten

Vage waas door lek glas

Meneer Stumpel uit Epe

Bij meneer Stumpel uit Epe was een raam lekgeslagen. Dit levert een vage waas op tussen de twee glazen van dubbel glas. Dit kan voorkomen bij alle soorten dubbel glas en de enige optie om hier vanaf te komen is de ruit vervangen. Nadat onze glaszetters de juiste maten hadden opgemeten hebben ze het glas herstelt.

Meer tevreden klanten zien?

-->