icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 076 20 50 127

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Etten-Leur


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Heeft u glasschade in Etten-Leur? Bel dan Glaspunt!

Heeft u glasschade door een ongelukje, bent u net verhuist en wilt u nieuw glas of is er ingebroken? Geen punt, de vakkundige glaszetters van Glaspunt Etten-Leur kunnen u hierbij helpen. Is het een spoedgeval? Dan is er binnen 30 minuten iemand bij u. Wel zo prettig.

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Glaspunt Etten-Leur, voor al uw glaswensen.

Glaspunt heeft een uitgebreid assortiment aan glas en de materialen om het te monteren. We hebben contact met meer dan 40 glashandels om in al uw glaswensen te kunnen voorzien. Glaspunt heeft onder andere enkel- en dubbel glas, glas met een motiefje, glas in lood, zonwerend isolatieglas, gelaagd veiligheidsglas, brandwerend glas en nog veel meer. Heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Meer weten over het gehele assortiment? Ga dan naar ‘Assortiment’ (ß linkje) of bel gratis met één van onze glasspecialisten.

Glasverzekering, hoe zit dat precies?

Glasschade is erg vervelend en brengt een hoop gedoe met zich mee. Maar hoe zit het nou precies met de verzekering? Glaspunt geeft u graag wat meer informatie over de dekking van glasschade door de verzekering. Niet iedere opstal verzekering dekt standaard glasschade. Het is daarom geen slecht idee uw verzekering te checken een misschien aanvullende glasverzekering af te sluiten. Een opstal verzekering vergoedt over het algemeen alleen bij schade door brand, storm, ontploffing en (poging tot) inbraak. Met een aanvullende verzekering bent u verzekerd van ‘alle onheil die van buitenaf komt’. Daar valt ongeveer alles wat er kan gebeuren onder. Wilt u meer weten over de dekking van glasverzekeringen? Neem dan even contact met ons op. We helpen u graag verder.

Glaspunt regelt uw glasschade direct met uw verzekeraar.

Glasschade is al vervelend genoeg. Daarom regelen de glaszetters van Glaspunt de declaratie met uw glasverzekeraar zelf. U hoeft alleen maar de schade te melden. 

Altijd een glaszetter in de buurt

Glaspunt komt overal. Doordat wij locaties in heel het land hebben, kunnen we overal in heel Nederland binnen 30 minuten bij u op locatie zijn. Woont u niet in Etten-Leur maar in Roosendaal, Breda, Sint-Willebrord, Hoeven, Zevenbergen, Rijsbergen of omgeving? Ook dan komt Glaspunt bij u.


Beoordelingen:

over Glaspunt Etten-Leur

Soort werkzaamheden: Schuurdeur raam

Sterke punten website en service: "Raam in schuurdeur was gesneuveld, glaszetter kon het direct oplossen en heeft er nieuw glas in geplaatst. We zijn er blij mee!"

over Glaspunt Etten-Leur

Soort werkzaamheden: Ruit woonkamer vervangen

Sterke punten website en service: "Ruit is netjes geplaatst, goede service. "

over Glaspunt Etten-Leur

Soort werkzaamheden: Nameten en nieuw glas plaatsen

Sterke punten website en service: "Glaszetter die kwam nameten was vriendelijk en het nieuwe glas past perfect, ziet er goed uit"


-->