icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0165 55 56 00

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Roosendaal


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Hulp nodig bij het plaatsen van glas of glasschade in Roosendaal?

Glaspunt is één van de snelste glasbedrijven van Nederland en dit willen we graag zo houden. Door onze talloze locaties door het hele land is de glaszetter altijd snel present om u uit de brand te helpen. Is de situatie urgent? Dan komt de glaszetter al binnen een half uur nadat u gebeld heeft. In veel gevallen kunnen we het glas direct herstellen. Zo niet dan stellen we de situatie direct veilig door een noodvoorziening te plaatsen. We ruimen alles op en maken na het zetten van de juiste ruit altijd de ramen schoon met onze speciaal ontwikkelde glascleaner. Bent u verzekerd tegen glascchade? Dan hoeft u alleen de acte van cessie in te vullen. U hoeft zich nadien geen zorgen te maken over de administratieve rompslomp, die regelen wij voor u!

Glaszetter in Roosendaal (NB) nodig?

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Glasherstel of renovatie met dubbel glas: bel Glaspunt Roosendaal

Heeft u nog enkel glas? Isoleer beter en kies voor HR++ glas

Nederlanders verspillen een enorme hoeveelheid energie omdat men nog enkel glas of verouderd dubbel glas heeft. Door enkel glas gaat er zoveel energie verloren dat het haast hetzelfde is als een handvol geld weggooien. Dat doet u toch niet? Zo’n 1.029.300 woningen in Nederland heeft nog enkel glas. U kunt bij een gemiddelde woning met 20m² aan ramen zo’n 460 euro per jaar besparen als u uw glas laat vervangen voor HR++ dubbel glas van Glaspunt. Dit type glas isoleert twee keer zo goed als normaal dubbel glas. Dit komt door een laagje edelmetaal tussen het glas. U kunt dit laagje niet zien, het glas is gewoon doorzichtig. Vervolgens wordt de spouw gevuld met milieuvriendelijke edelgassen om de warmte nog beter vast te houden.

Dus maak uw huis ook duurzaam en investeer in HR++ isolatieglas. Echt, het is het waard. 


Beoordelingen:

over Glaspunt Roosendaal

Soort werkzaamheden: Draadglas plaatsen schuur

Sterke punten website en service: "Raampje van schuurdeur was kapot gegaan. Glaspunt heeft dit prima opgelost net nieuw draadglas."

over Glaspunt Roosendaal

Soort werkzaamheden: Grote ruit in woonkamer was lek.

Sterke punten website en service: "Snelle levering. Netjes gewerkt ,alle rommel meegenomen"

over Glaspunt Roosendaal

Soort werkzaamheden: dubbelglas voor enkelglas op eerste en tweede etage.

Sterke punten website en service: "snelle levering. goed werk van de installateurs. Eén minpuntje een emmer met rommel vergeten mee te nemen."


Kan ik ook iets doen met glas wat mijn huis beschermd tegen inbraken?

Dat kan zeker! Glaspunt heeft speciaal glas wat inbrekers goed dwars zit bij een poging tot inbraak. Dit inbraak werend glas komt in verschillende varianten en is door de kunststof tussenlagen uiterst standvastig. Het duurt voor inbrekers veel te lang om te proberen dit glas te breken. Ze zullen er snel weer vandoor gaan en uw huis blijft onaangeroerd. Het inbraak werend glas is volledig doorzichtig, ondanks de tussenlagen, en kan ook samengesteld worden tot isolatieglas. Bel voor meer informatie gerust met één van onze medewerkers of vul het online contactformulier in. 

Werkzaam in de wijde omgeving van Roosendaal

Glaspunt heeft verdeelpunten in heel Noord-Brabant. Waar u ook woont of werkt in de provincie, of het nu in Breda, Bergen op Zoom, Oosterhout of Made is, we komen graag naar u toe.

Gelukkige klanten

Renovatie project met zonwerend glas

Mevrouw de Blij uit Roosendaal

Onze glaszetter heeft in Roosendaal een aantal lekke ruiten vervangen voor HR++ isolatieruiten. Ook heeft mevrouw de Blij ervoor gekozen om twee ruiten te laten vervangen voor zonwerend glas. Dit type glas remt de instroom van zonnewarmte. Wel zo fijn in de zomer! De glaszetter kreeg hulp van een kraan om de lastig te plaatsen ruiten te monteren. Een mooi project voor Glaspunt.

Grote HR++ ruit vervangen

Meneer Daamen uit Roosendaal

De dubbel glas ruit aan de voorzijde van deze woning in Roosendaal is gebarsten. De glaszetter heeft de schade bekeken en het was niet nodig een noodvoorziening te plaatsen. De ruit is ingemeten en besteld. Omdat de grote HR++ isolatieruit van 3 meter bij 1,7 meter een zwaar gewicht had, moest deze met 3 glaszetters geplaatst worden. Een prachtig resultaat!

Vandalen verrichten flinke schade

Mevrouw van de Water uit Roosendaal

Vandalen hebben flink wat schade aangericht aan deze woning in Roosendaal. Er zijn bakstenen door twee ruiten heen gegooid. Onze glaszetter heeft direct een noodvoorziening getroffen. Hij heeft de glasscherven opgeruimd en later de glasschade gerepareerd. Hopelijk krijgt Mevrouw van de Water niet meer te maken met vandalisme.

Meer tevreden klanten zien?

-->