icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0517 212 182

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Franeker


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Zoekt u een glaszetter in Franeker (Frjentsjer)? Glaspunt staat voor u klaar

De glaszetters in Franeker zijn gedreven in hun vak. Met hun jarenlange ervaring weten zij precies hoe te handelen bij bijzondere glasschades. Ze denken met u mee wanneer u speciaal glas nodig hebt voor bijvoorbeeld isolatie, veiligheid of privacy en staan dag en nacht voor u klaar.
Direct een glaszetter nodig?

Wonen in een warmer en duurzaam huis? Kies HR++ glas

Dubbel glas isoleert altijd beter dan enkel glas. Zeker het nieuwe dubbel glas: Hoog Rendement glas (HR++ glas). In HR++ is de spouw gevuld met milieuvriendelijk argon gas en het glas heeft een metaalcoating aan de binnenzijde. Dit zorgt ervoor dat het glas beter isoleert, zelfs 2,5 keer beter dan het oude dubbel glas. Glaspunt Harlingen heeft al vele huizen voorzien van HR++ glas. Woningen die nu een stuk milieuvriendelijker zijn. Bent u de volgende? Neem dan zo snel mogelijk contact op!

Pluspunten van Glaspunt

Kiest u voor de Service van Glaspunt Harlingen dan geniet u van verschillende voordelen:

  • U heeft altijd 15 jaar garantie op dubbel glas en montage
  • Wij zijn altijd bereikbaar
  • In geval van nood zijn wij met 30 minuten bij u
  • Glaspunt is aangesloten bij alle verzekeraars

Glaspunt komt overal in Nedeland. Zo komen wij overal in Friesland: denk bijvoorbeeld aan Harlingen, Leeuwarden, Winsum, Dronryp, Sexbierum, Menaam.


Beoordelingen:

over Glaspunt Franeker

Soort werkzaamheden: schuurdeur glas vervangen

Sterke punten website en service: "Waren lekker snel aanwezig, en direct vervangen. Top gedaan!"


Gelukkige klanten

Voorzetraam geplaatst bij levensboom

Dekkers uit Franeker

De nacht voor deze schade was er veel wind en op enkele plekken in het land zelfs code geel van kracht. Daardoor is deze ruit gebroken. Zoals te zien is in de foto zat in het glas een levensboom verwerkt. Een element wat in monumentale en karakteristieke woningen nog wel eens voorkomt. Om dit element in de ruit te behouden en het glas toch goed te vervangen is er gebruik gemaakt van een voorzetruit bestaande uit enkel glas met een aluminium kozijn.

Meer tevreden klanten zien?

-->