icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 040 711 7302

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Geldrop


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaszetter in Geldrop nodig? Bel 040 711 7302

Ruit stuk in uw woning of bedrijfspand? Boek dan snel een vakkundige glaszetter bij Glaspunt Geldrop. Wij kunnen in geval van nood binnen een half uur bij u op de stoep staan. In veel gevallen lossen we dan direct de schade op of we zetten eerst een veilige noodvoorziening. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit want wij bieden altijd 15 jaar garantie op dubbel glas en de montage er van. Bent u ook verzekerd tegen glasschade? Dan hoeft u bij ons alleen de acte van sessie in te vullen die de glaszetter voor u meeneemt. De rest regelen wij voor u.

Heeft u vandaag nog een glaszetter nodig, wilt u spreken met een expert of wilt u graag een prijsopgave? Neem vandaag nog contact op:

Veilig wonen met veiligheidsglas

Iedereen wil zich thuis veilig voelen en niemand zit te wachten op ongewenst bezoek van inbrekers. Helaas is inbraak toch een van de grootste oorzaken van ruitschade. Inbrekers kiezen er vaak voor om via een klein ruitje of een ruit met enkel glas uw huis binnen te dringen. Enkel glas breekt makkelijk en is voor de gelegenheidsinbreker veel aantrekkelijker dan sterk dubbel glas. Daarom kunt u beter kiezen voor gelaagd veiligheidsglas. Wanneer dit glas breekt blijft het glas kleven aan de klevende folie die tussen de twee glasplaten zit. Dit voorkomt vele inbraken. Heeft u vragen over veiligheidsglas? Bel dan met een van onze experts en vraag vrijblijvend een offerte aan.

De voordelen van Glaspunt

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen


Beoordelingen:

over Glaspunt Geldrop

Soort werkzaamheden: Glas plaatsen in tussenwand in huis

Sterke punten website en service: "Aardige en goed werkende mannen. Ze denken fijn mee. "

over Glaspunt Geldrop

Soort werkzaamheden: Vervangen enkel glas door HR++beglazing van dakkapel

Sterke punten website en service: "Snelheid, nauwkeurigheid, service. "

over Glaspunt Geldrop

Soort werkzaamheden: Inbraak, glas vervangen

Sterke punten website en service: "Helaas meerdere keren ingebroken bij ons bedrijf en al meerdere keren heeft glaspunt de boel opgelost. Als je verzekerd bent (dat zijn we) tegen glasschade lossen ze het administratief goed op."


Gelukkige klanten

Dubbel glas lek tuindeur

Mevrouw S. Janssen uit Geldrop

Mevrouw Janssen uit Geldrop kwam erachter dat haar ruit in de deur naar de tuin was lekgeslagen. Lek glas betekent dat er ergens een gaatje of kiertje in de zijkant van de ruit is gekomen. Al een minuscuul kiertje kan zorgen voor vocht tussen dubbel glas. In zo’n geval heeft het glas niet meer zijn isolerende werking. Het glas herstellen kan niet, het zal echt vervangen moeten worden. Na het opmeten heeft de glaszetter een nieuwe ruit besteld en daarna volgens de norm veiligheidsglas in het kozijn geplaatst.

Meer tevreden klanten zien?

-->