icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0113 728 050

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Goes


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaszetter en glashandel in Goes – Vakkundige glaszetters

Is uw ruit gebroken of is uw ruit lek? Boek dan een glaszetter bij Glaspunt. Wij werken uitsluitend met vakkundige glaszetters die altijd nadat de ruit geplaatst is ook de ruit voor u schoonmaken en de rommel opruimen. Bent u verzekerd tegen ruitschade? Dan hoeft u alleen de acte van sessie in te vullen. Wij nemen graag uw zorg uit handen en regelen de rest. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan en boek vandaag nog uw glaszetter.

Neem contact met ons op:

Glaspunt helpt u graag uw huis te isoleren

Denkt u erover na om uw huis beter te isoleren door middel van isolatieglas? Dan denken wij graag met u mee voor een geschikte oplossing. Uw bestaande ruiten vervangen voor HR++ glas is het meest gebruikelijke. Dit glas heeft een zeer lage U-waarde, dat wil zeggen dat de ruit zeer isolerend is. Het glas is zelfs twee keer beter isolerend dan normaal dubbel glas. Dat betekent natuurlijk ook dat uw kachel een stand lager kan en u flink bespaart op uw energierekening. HR++ isolatieglas is dus een investering die u snel terug verdient. Wilt u ook meer besparen en milieuvriendelijker wonen? Laat dan HR++ glas plaatsen door Glaspunt. Vraag een vrijblijvende offerte aan of vraag een van onze medewerkers om advies!


Beoordelingen:

over Glaspunt Goes

Soort werkzaamheden: Nieuwe ruit voor de keuken

Sterke punten website en service: "De werkzaamheden zijn goed uitgevoerd. "

over Glaspunt Goes

Soort werkzaamheden: Hele huis van enkel naar dubbel glas

Sterke punten website en service: "Top service van Ed en Gunther, vakbekwaamde mannen die hun tijd namen om alles netjes af te werken. Ondanks dat de wachttijd op ruiten wat lang is, is het wel goed geplaatst"


Stiller wonen met geluidswerend glas

Woont u midden in het centrum van Goes of aan een drukke weg, dan heeft u vaak sneller last van geluidsoverlast. Hiervoor heeft Glaspunt geluidswerend glas. Dit type glas bestaat altijd uit twee glasbladen waarvan de buitenste glas dikker is dan het glas aan de binnenzijde. Dit zorgt ervoor dat er minder geluidstrillingen uw huis binnen dringen. Hoe breder de spou en hoe dikker het glas hoe meer geluidswerend het glas is. Ook kan er geluidswerende folie worden toegepast voor ultieme rust in uw woning of werkplek. Wilt u ook meer stilte in uw woning? Bel 0113 728 050, onze experts denken graag met u mee voor de beste oplossing.


Gelukkige klanten

Gebroken ruit door derden

Meneer Vafaei uit Goes

Bij familie Vafaei uit Goes was het ruitje in de voordeur door iemand anders dan de bewoners gebroken. Wij hebben de ruit dezelfde nacht nog kunnen vervangen omdat onze glaszetter nog een stuk Guss Antique brons op zijn bus had staan. Dit is figuurglas met een bruine tint en kleine verdikte lijnen op het glas. Gelukkig was de klus snel geklaard.

Meer tevreden klanten zien?

-->