icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0523 720 906

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Hardenberg


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaspunt Hardenberg staat voor u klaar!

Heeft u glasschade en wilt u dit direct herstellen? Dan staan onze ervaren glaszetters uit Hardenberg voor u klaar. Met onze dag en nacht service zijn wij altijd bereikbaar om uw ruit te maken. U krijgt tevens altijd 15 jaar garantie op uw glas en op de montage. Zo bent u verzekerd van jarenlang woonplezier, zonder dat u zich druk hoeft te maken over uw beglazing.
Onze glaszetters zetten ook glas in: Coevorden, Slagharen, Gramsbergen, Ommen en Dedemsvaart.

Duurzame woning met HR++

Steeds meer mensen denken erover na om hun woning te verduurzamen met behulp van isolatieglas. Door Hoog Rendement glas te plaatsen, ook wel geschreven als HR++ glas, kunt u genieten van een duurzame woning met een prettig wooncomfort. Daarnaast bespaart u hiermee kosten op uw energierekening. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij meten gratis in en plaatsen overal HR++ glas. Wie weet geniet ook u binnenkort van een goed geïsoleerde woning.

Neem contact op met Glaspunt Hardenberg

 

Waarom kiezen voor Glaspunt?

Glaspunt heeft snelheid, uitstraling en service hoog in het vaandel staan. Dit noemen wij onze SUS-factor en is de rode draad binnen ons hele bedrijf. Wij vinden het belangrijk dat onze klant snel geholpen wordt en glasschade snel wordt opgelost. Ook vinden wij het belangrijk dat wij netjes werk afleveren, kwaliteit staat bovenop. Die kwaliteit garanderen wij door onze 15 jaar garantie op glas en montage. Als laatste vinden wij goede service zeer belangrijk. Zowel onze service- en verkoopmedewerkers informeren en helpen u graag bij al uw vragen.


Beoordelingen:

over Glaspunt Hardenberg

Soort werkzaamheden: Glas voordeur vervangen

Sterke punten website en service: "Gebroken ruit was snel vervangen, wel zo fijn in de voordeur. Aardige monteurs!"


 

Gelukkige klanten

Ruit stuk door steen

Lenferink uit Hardenberg

Bij meneer Lenferink is een ruit ingegooid met een steen. Helaas is vandalisme en (poging) tot inbraak een veel voorkomende oorzaak van glasschade. Er zat daarom een flinke barst in de ruit. Onze glaszetter uit Hardenberg heeft een noodvoorziening geplaatst en vervolgens de ruit vervangen voor nieuw dubbel glas. Omdat het een kleine ruit betreft, was de glaszetter snel klaar.

Meer tevreden klanten zien?

-->