icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0517 212 183

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Harlingen


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Ruitschade in Harlingen? Bel dan de glaszetters van Glaspunt Harlingen. Zij herstellen snel en vakkundig uw ruiten. Of het nu gaat om dubbel glas, enkel glas, veiligheidsglas, alles valt te herstellen.

De voordelen van Glaspunt Harlingen

Kiest u voor Glaspunt, dan kiest u voor kwaliteit en dat verzekeren wij u graag! We geven daarom 15 jaar garantie op dubbel glas en de montage ervan. Daarnaast weten wij dat u glasschade het liefst zo snel mogelijk opgelost wil hebben. Snelheid is dan ook een van onze belangrijkste krachten, wij beloven in geval van nood met een half uur bij u te zijn. In de meeste gevallen herstellen wij de schade direct, anders plaatsen wij eerst een veilige en stevige noodvoorziening.

Ook voor HR++ dubbel glas aan het juiste adres

Wilt u uw woning renoveren en bent u opzoek naar beter isolerend glas. Vraag dan eens een gratis en vrijblijvende offerte op voor HR++ glas. Onze deskundigen informeren u graag over de mogelijkheden en de voordelen van Hoog Rendement glas.

Assortiment glas

Heeft u een situatie dat vraagt om bijzonder glas of uitgebreid advies? Dat kan altijd. Glaspunt heeft een groot assortiment glas. Zo hebben wij geluiddempend glas om uw woning of pand een stuk stiller te maken. Ook voor veiligheidsglas kunt u bij ons terecht. Zowel gehard als gelaagd glas zit in ons assortiment. Of bent u op zoek naar een oplossing om meer privacy in uw woning te creëren? Dan hebben wij veel verschillende soorten figuurglas en matglas in ons assortiment.


Beoordelingen:

over Glaspunt Harlingen

Soort werkzaamheden: Dakraam scheur vervangen

Sterke punten website en service: "Mocht even duren voordat ze het uiteindelijke raam erin hadden gezet, wellicht door de feestdagen, maar positief over de werkzaamheden"

Gelukkige klanten

Thermische breuk in dubbel glas herstelt

Stoelwinder uit Harlingen

Bij meneer Stoelwinder uit Harlingen was de ruit gescheurd door grote warmte verschillen. Dit wordt een thermische breuk genoemd. De enige oplossing is vervangen. Wij hebben bij meneer een nieuwe HR++ ruit geplaatst. Uiteraard kregen meneer en mevrouw Stoelwinder nadien een Glaspunt Glascleaner. Ruiten schoonmaken wordt vanaf nu dus een eitje!

Meer tevreden klanten zien?

-->