icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 045 52 34 021

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Heerlen


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Laat Glaspunt Heerlen uw glas herstellen!

Glaspunt helpt u graag met alles wat met glas te maken heeft. Onze glaszetters hebben veel verstand van glas en kunnen er alles over vertellen. Ze monteren volgens de modernste voorschriften en leveren enkel en alleen de allerbeste kwaliteit glas én montage. En wist u dat u bij Glaspunt 15 jaar verzekering op glas én montage krijgt?

Glaszetter in Heerlen nodig?

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Neem direct contact op met Glaspunt Heerlen

De Glashandel met 24uurs service

Glaspunt is 24 uur per dag bereikbaar 365 dagen in het jaar. We vinden het belangrijk er altijd voor u te kunnen zijn op het moment dat u glasschade heeft. Door de vele locaties door heel Nederland zijn onze glaszetters snel ter plekke om u te hulp te schieten. Liggen er scherven? Laat deze vooral liggen, de glaszetter ruimt het graag veilig voor u op. 

Voor al uw glaswensen gaat u naar Glaspunt

Glaspunt heeft een uitgebreid assortiment aan glas. Van enkel- en dubbelglas tot figuurglas, gekleurd glas, glas in lood en zelfs kogelvrij gelaagd veiligheidsglas. U bedenkt het, wij regelen het, want met meer dan 40 glashandels door heel Nederland zijn de mogelijkheden oneindig. Heeft u speciale wensen? Neem dan vrijblijvend contact op met Glaspunt om de mogelijkheden te bespreken.

De glaszetters van Glaspunt

Glaspunt is erg trots op haar medewerkers. Onze glaszetters en glazenmakers zijn de beste die u kunt vinden. Met jarenlange ervaring en uitgebreide trainingen kunnen zij u bij al uw glaswensen van dienst zijn. Ze kunnen u zelfs aanbevelingen doen voor de juiste soort glas bij de gewenste toepassing.  Onze glaszetters hebben veel plezier in hun vak en dat ziet u terug in de resultaten.


Beoordelingen:

over Glaspunt Heerlen

Soort werkzaamheden: Noodreparatie

Sterke punten website en service: "Goede service, noodreparatie was snel geregeld."

over Glaspunt Brunssum

Soort werkzaamheden: Schade herstellen, vervangen ruitje in de voordeur

Sterke punten website en service: "Goed vakkundig vervangen, duidelijke afspraak. "

over Glaspunt Klimmen

Soort werkzaamheden: Glas van keukendeur vervangen.

Sterke punten website en service: "De snelheid van afhandelen."


Gelukkige klanten

Openslaande deur van Chalet voorzien van nieuw glas

Mevrouw De Groot uit Heerlen

Mevrouw de Groot heeft een vakantiehuisje waar de openslaande deur tegen een tafel is geslagen. De ruit heeft dit niet overleefd, en moest vervangen worden.

Meer tevreden klanten zien?

-->