icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 072 20 20 072

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Heiloo


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaspunt Glaszetters uit Heiloo: Vakkundig en Snel

Zoekt u een glaszetter in (de buurt van) Heiloo? Bel dan snel met Glaspunt. Glaspunt herstelt uw glasschade in noodgevallen dezelfde dag nog. Heeft u een glaszetter nodig voor het plaatsen van HR++ dubbel glas? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Glaspunt heeft experts in dienst die u alles kunnen vertellen over isoleren met behulp van glas.

 

De Glashandel van Glaspunt Heiloo: groot assortiment

Onze glaszetters plaatsen allerlei soorten glas. Zo hebben wij onder andere in ons assortiment: enkel glas, figuurglas, dubbel glas, draadglas, veiligheidsglas, HR++ glas. Dit laatste is zeer goed isolerend glas wat goed te combineren is met andere soorten glas: bijvoorbeeld figuurglas. Op die manier isoleert u uw woning en creëert u meer privacy tegelijkertijd.

 

Glaszetter aan het woord

Martin, glaszetter in Heiloo: “Samen met mijn collega’s ga ik iedere ochtend weer met een goed humeur op pad. Gezellig is het altijd, dus dan begint je dag al goed en kom je vrolijk aan bij de klant. Ik hou ervan om lekker met mijn handen te werken en de dagen zijn iedere dag anders. Als glaszetter kom je van allerlei schades tegen. Het is dan ook zeker fijn om de klant uit vervelende situaties te helpen. Wanneer de ruit snel herstelt is en de klant blij is dat alles weer veilig is, dan kan ik ook met een tevreden gevoel naar huis!”

De zekerheden bij glaspunt

Meer dan 25 jaar ervaring
15 jaar garantie op dubbel glas en de montage ervan
 In noodgevallen met 30 minuten bij u op locatie
24/7 bereikbaar, ook in de nacht, ook tijdens feestdagen
Scherpe prijzen

 


Beoordelingen:

over Glaspunt Heiloo

Soort werkzaamheden: Glas vervangen van voordeur en keuken

Sterke punten website en service: "Duidelijke offerte en snel plaatsen"

over Glaspunt Heiloo

Soort werkzaamheden: Dubbel glas vervangen

Sterke punten website en service: "Na wat doorvragen kreeg ik veel uitleg over HR++ glas, vervolgend hebben de mannen een hele dag gewerkt aan m'n huis, Aardige gasten en ruimen de boel wel netjes op. Naderhand ook een glascleaner gekregen. "


 

 

 

 

 

 

 

Gelukkige klanten

Woonkamer raampje vervangen

Rahaoui uit Heiloo

Meneer Rahaoui uit Heiloo had te maken met een flinke barst in zijn ruit wat mogelijk een thermische breuk kon zijn. De ruit bestaande uit dubbel glas met een argon gasvulling (HR++ glas) is opgemeten en besteld, nadat het glas bij ons binnen was, hebben wij deze direct herstelt. Nadien kreeg meneer zoals iedere klant een Glaspunt Glascleaner mee. Zo kan meneer weer makkelijk zijn ruiten schoonmaken.

Meer tevreden klanten zien?

 

 

 

-->