icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0229 85 58 09

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Hoorn


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Wilt u beste glaszetters van Hoorn? Bel dan nu Glaspunt

De erkende glaszetters van Glaspunt Hoorn hebben jarenlange ervaring en leveren alleen de hoogste kwaliteit glas én montage. We monteren volgens moderne richtlijnen en voorschriften en kunnen u naast een perfecte montage ook van glasadviezen voorzien. We geven tevens een unieke garantie van 15 jaar op dubbel glas én montage van Glaspunt. Dus neem vandaag nog contact met ons op en laat uw glas vervangen door alleen de beste glaszetters, die van Glaspunt!

Glaszetter in Hoorn nodig?

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

De functies van dubbel glas

Wist u dat dubbel glas meerdere functies heeft? Glaspunt vertelt u hier graag over. Dubbel glas is meer isolerend dan enkel glas en is daarom vooral in de winter erg prettig. Het verminderd de tocht en kou en u hoeft niet meer onnodig te stoken. Dit bespaart u op de lange termijn een hoop geld. Dit is algemeen bekend. Maar wist u dat dubbel glas ook in de zomer kan beschermen tegen de warmte van buitenaf? U kunt bij Glaspunt een speciaal soort folie tussen het glas laten plaatsen waardoor de stralingswarmte van de zon wordt tegen gehouden. Dus lekker koel in de zomer en lekker warm in de winter. Naast de isolerende werking is dubbel glas ook steviger dan enkel glas en daardoor moeilijker te breken door bijvoorbeeld inbrekers of bij ongelukjes. Reden genoeg om vandaag nog dubbel glas te bestellen. Bel Glaspunt gratis en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Contact met Glaspunt Hoorn: 
 Bel 0229 85 58 09

 

Plan hier een gratis afspraak aan huis:

Beoordelingen:

over Glaspunt Hoorn

Soort werkzaamheden: Vervangen van 5 klapluikjes door vaste ruiten van dubbel glas op de begane grond en eerste verdieping.

Sterke punten website en service: "Website is simpel in het gebruik. Wat erg prettig is dat de glaszetter voor de zekerheid nog een keer alle maten opneemt waardoor dit geen foute bestelling oplevert. De glaszetters zijn vriendelijke mensen die in een zeer snelle tijd vakwerk afleveren. In iets meer als een uur waren alle ruiten netjes geplaatst."

over Glaspunt Nibbixwoud

Soort werkzaamheden: noodslot plus nieuw slot op deur

Sterke punten website en service: "snel contact en werd dezelfde dag, binnen een paar uur geholpen."

over Glaspunt Hoorn

Soort werkzaamheden: Dubbel glas advies + bestelling

Sterke punten website en service: "De glaszetter van Glaspunt kwam vrijblijvend ons huis bekijken en raadde ons aan dubbel glas te nemen. Hij maakte een berekening en we zouden flink gaan besparen op onze energierekening. We hebben het glas besteld en ze komen het na de feestdagen plaatsen."


Brandvertragend glas

Glaspunt heeft meerdere soorten brandwerend isolatieglas die snel kunnen worden geleverd door de fabriek of erkende handelaren. Het glas heeft geluiddempende eigenschappen en is ook leverbaar in getint- of figuurglas of inbraak- en kogelvrij glas. Brandwerend isolatieglas verandert bij 120 graden in een ondoorzichtige harde brandmuur en voldoet aan de criteria voor brandwerendheid en isolatie van verschillende Europese verordeningen. Bijzonder geschikt voor openbare plekken zoals hotels, scholen, luchthavens, winkelcentra etc. 

Gelukkige klanten

Hardglazen toegangsdeur Vodafone

Vodafone, Grote Noord 90 uit Hoorn

De hele toegangsdeur van de winkel lag eruit. We hebben er voor gezorgd dat er dezelfde dag een draaiende nooddeur werd gemonteerd met de originele scharnieren en sloten.
Hierdoor kon 's avonds de winkel goed afgesloten worden met ingeschakeld alarm.

We hebben installatieglas in een gelaagde geharde uitvoering geplaatst.

Kinderkamer voorzien van isolatieglas

Familie Eijken uit Hoorn

De Kinderkamer is voorzien van Isolatieglas, zodat de temperatuur binnen beter te reguleren is.

Meer tevreden klanten zien?

-->