icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 030 20 80 404

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Houten


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glas laten vervangen? Bel direct Glaspunt Houten!

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

De glaszetters in Houten zijn 24 uur per dag bereikbaar

Wanneer u uw glas wilt laten vervangen in Houten, kunt u bij Glaspunt Houten snel terecht. De ervaren glaszetters in Houten helpen u graag. Op dubbel glas ontvangt u 15 jaar garantie, niet alleen op het glas maar ook op de montage. Glaspunt Houten garandeert de beste service en kwaliteit. Al onze vakmannen hebben vele jaren ervaring en gaan deskundig te werk. U kunt ons dag en nacht bereiken. Bij glasschade zijn we er binnen een half uur.

Heeft u glasschade in Houten? 
Bel 030 20 80 404


Beoordelingen:

over Glaspunt Houten

Soort werkzaamheden: Glas vervangen tuindeur

Sterke punten website en service: "Goede service en net werk! De afspraak is wel een keer verzet omdat onze ruit beschadigd bleek, waardoor ik er twee keer rekening mee moest houden dat ze zouden komen (met mijn eigen werkafspraken)."

over Glaspunt Houten

Soort werkzaamheden: Vervangen ruit schuurdeur

Sterke punten website en service: "Volgens afspraak de ruit vervangen. Prima werk geleverd"

over Glaspunt Houten

Soort werkzaamheden: Gebroken ruit hersteld

Sterke punten website en service: "Mijn zoontje was met een vriendje aan het voetballen en schopte per ongeluk zijn voetbal door het raam. Gelukkig waren de jongens ongedeerd. We hebben direct Glaspunt gebeld om er veiligheidsglas in te laten zetten. De glaszetters hebben uitstekend werk verricht!"


HR++ Hoog rendement dubbel glas

Tegenwoordig kiezen veel mensen bij Glaspunt Houten voor HR++ dubbel, in plaats van normaal dubbel glas. HR++ dubbel glas heeft een extra hoog rendement. Dit glas wordt gemaakt door een of twee glasbladen van een metaal coating te voorzien en de spouw te vullen met edelgas. Veel mensen denken dat je deze metaalcoating kan zien, maar dit is niet het geval. Sinds 1996 wordt in alle nieuwbouwappartementen gebruik gemaakt van HR++ dubbel glas.

Glaspunt Houten is ISO 9001 gecertificeerd

Glaspunt Houten vindt kwaliteit erg belangrijk. Wij werken met de SUS factor, dit staat voor Snelheid, Uitstraling en Service. Kwaliteit betekent voor ons dat we voldoen aan de eisen van onze klanten. Daarom is Glaspunt Houten ISO 9001 gecertificeerd. ISO 9001 is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagement van een organisatie. Met ons ISO 9001 certificaat laten wij zien dat we aan de wettelijke eisen en aan de verwachtingen van onze klanten voldoen.

Gelukkige klanten

Lekke ruit in achterdeur

A van Buuren uit Houten

In Houten had Mevrouw last van een lekke ruit in haar achterdeur. Daardoor ontstaat een lelijke waas. Heeft u ook last van lek slag? Laat het door Glaspunt repareren en ontvang 15 jaar garantie op de ruit en montage. Bij mevrouw hebben wij de ruit vervangen voor HR++ glas.

Draadglas in schuurdeur

Verkaik uit Houten

Bij meneer Verkaik is het glas in de schuurdeur gebroken. In het kozijn van de deur zat draadglas. Draadglas is makkelijk op maat te snijden en hebben onze glaszetters altijd op voorraad op de bus. De glaszetter kan een breuk in draadglas dus bijna altijd direct oplossen. Wel zo prettig.

Lekke ruit vervangen door HR++ glas

Meneer van Barreveld uit Houten

Bij een woning in Houten is een lekke dubbelglas ruit vervangen voor een HR++ Isolatieruit. De glaszetter heeft de lekslag vastgesteld en ter plekke een mal gemaakt. Het gevolg is dat de isolatiewaarde van de ruit daalt wanneer deze lek is, daarom is het verstandig deze te vervangen. De HR++ ruit is besteld en vakkundig geplaatst zoals te zien op de foto’s. Nu kan de tevreden klant weer fatsoenlijk naar buiten kijken!

Meer tevreden klanten zien?

-->