icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 085 105 72 51

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Katwijk


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Bel Glaspunt Katwijk en maak een afspraak

Ook in Katwijk heeft Glaspunt zijn specialisten actief staan, zodat u gelijk hulp kunt krijgen indien nodig. Als u bijvoorbeeld uw ruit wilt laten vervangen omdat deze gebroken is. Wij kunnen dat voor u doen en wel met twee verschillende soorten veiligheidsglas: gelaagd of gehard glas. Gelaagd glas houdt in dat er folie tussen de lagen glas zit. Als dit glas breekt, zal het folie ervoor zorgen dat het glas bij elkaar blijft en het glas niet in de rondte vliegt. Gehard glas is vijf keer zo sterk als ‘gewoon’ glas en indien het barst, valt dit glas in duizenden korrels uiteen waar u zich niet aan kunt verwonden. 

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Interieurverkleuring tegengaan

Het kan zijn dat uw interieur na verloop van tijd is verkleurd door zonnestraling. Dit gebeurt over het algemeen bij stoffen materialen, bijvoorbeeld uw gordijnen, bankstel of stoelen, uw vloerkleed en zelfs schilderijen. Ook als u dubbelglas heeft kan dit gebeuren. UV-straling is vaak de grootste boosdoener bij interieurverkleuring. Ook spelen rook, vochtigheid en temperatuur hier een rol bij. 

Oplossingen

Wat u hier het beste tegen kunt doen, is gelaagd glas in laten bouwen. Hier zit één of meerdere PVB folies (polyvinylbutyral) tuusen de glasbladen. Deze folie is geheel helder en valt dus niet te zien, net als bij de voorruit van uw auto.

Daarnaast doet u voordeel aan gelaagd glas omdat het ‘letselveilig’ is, zodat u zich niet kunt verwonden. Het is krasbestendig dus, zolang u er ‘normaal’ mee om gaat, kan het niet beschadigd raken. Ook de mate waarin het gelaagd is, bepaalt u. Dit hangt af van de dikte van de glasbladen en het aantal folies, maar het kan oplopen tot kogelwerend- en zelfs bomwerend glas. Dit valt ook te verwerken in dubbelglas en is op maat samen te stellen.

over Glaspunt Katwijk

Soort werkzaamheden: Ruit vervangen

Sterke punten website en service: "Betrouwbaar en snel, monteur Andrew heeft uitstekend werk geleverd bij het vervangen van het glas en was erg geduldig met onze hond :) Ik kan glaspunt met vertrouwen aanbevelen. "

over Glaspunt Katwijk

Soort werkzaamheden: Van enkel naar HR++ glas

Sterke punten website en service: "We hebben de onderste woonlaag van onze woning voorzien van HR++ glas door Glaspunt. Goed advies gekregen en uiteindelijk vakkundig uitgevoerd. Aanrader!"


Gelukkige klanten

Enkelglas zijgevel

Mevrouw Tukal uit Katwijk

Bij dit bedrijfspand is een baksteen naar binnen gegooid, gevolg was een kapotte ruit en veel rommel. We hebben de ruit vervangen en de glasscherven netjes opgeruimd.

Meer tevreden klanten zien?

-->