icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 055 20 40 800

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Klarenbeek


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaszetter in Klarenbeek nodig?

Glaspunt heeft glaszetters die direct voor u klaar staan. We bieden scherpe prijzen, snelle service en professionele glaszetters. We opereren op meer dan 50 locaties door heel Nederland, ook in Hoevelaken. Er is dus altijd een glaszetter bij u in de buurt!

Snel, sneller, snelst

Glaspunt is bij noodgevallen binnen 30 minuten ter plekke. We zijn dag en nacht bereikbaar, 7 dagen per week, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Dus ook voor noodgevallen tijdens de feestdagen kunt u ons gewoon bellen.

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Garantie en verzekering

Glaspunt biedt garantie op alle werkzaamheden. Zo heeft u bijvoorbeeld 15 jaar garantie op dubbel glas. Glaspunt monteert volgens moderne voorschriften en richtlijnen, maar desondanks kan er toch door een fabricagefout een gebrek ontstaan. Dus om u te verzekeren van jarenlang plezier van uw aanschaf geeft Glaspunt ook 15 jaar verzekering op de montage. Dus kies voor zekerheid en laat de glaszetters van Glaspunt uw glas vervangen.

Er is ingebroken en het is weekend, wat nu?

Geen probleem, u kunt ons gewoon bellen. Door onze weekendservice zijn we ook bereikbaar op zaterdag en zondag. Vroeg in de ochtend of midden in de nacht, wij plaatsen uw glas ongeacht de tijd. Laat u vooral de glasscherven liggen. Glaspunt heeft de juiste beschermingsmiddelen om dit veilig voor u op te ruimen.


Beoordelingen:

over Glaspunt Klarenbeek

Soort werkzaamheden: Vervangen dubbelglas na ruitbreuk

Sterke punten website en service: "Snelle service, strak gekit, al met al een top service. "

over Glaspunt Klarenbeek

Soort werkzaamheden: inbraak

Sterke punten website en service: "Toen we zaterdag nacht terug kwamen van een verjaardag kregen we een enorme domper. Er was ingebroken, het hele keukenraam lag aan diggelen en onze laptop en tablet waren gestolen. We belden Glaspunt en er was binnen no-time een glaszetter ter plekke die ons kon voorzien van een noodruit. Het maakte voor hem niet uit dat het inmiddels 2 uur ’s nachts was. Hij ruimde zelfs al het glas op de grond op en regelde de verzekering. Een vakman! "

over Glaspunt Klarenbeek

Soort werkzaamheden: dubbelglas

Sterke punten website en service: "We hebben 3 maanden geleden dubbel glas in laten zetten door Glaspunt. Toen we een aantal dagen geleden condens tussen de ramen ontdekten hebben we direct Glaspunt gebeld om dit te melden. Er bleek door een productiefout een scheurtje in het glas te zitten. Balen, maar Glaspunt heeft de ruit snel en kosteloos vervangen. Dat noem ik service!"


-->