icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0573 728 609

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Lochem


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Ruitschade? Boek vandaag nog uw glaszetter!

Heeft u ruitschade? Dan wilt u dat natuurlijk zo snel mogelijk vervangen. Het plaatsen van glas is maatwerk en kunt het beste laten doen door vakkundige glaszetters. Laat uw schade daarom herstellen door Glaspunt! Met onze jarenlange ervaring en opgeleide glaszetters kunnen wij alle soorten ruiten vervangen. Heeft de situatie nood? Dan zijn wij met een half uur bij u om de schade op te lossen en de situatie veilig te stellen. Wij zijn daarom ook 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar, ook tijdens de feestdagen.

Glashandel Lochem: wij plaatsen alle soorten glas

Bent u op zoek naar isolatieglas, veiligheidsglas of glas ter decoratie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren enkel glas, dubbel glas, figuurglas, diverse soorten inbraakwerend glas, HR++ glas, draadglas en uiteraard zijn combinaties mogelijk. Vraagt u zich af welk type glas het beste is in uw situatie? Bel dan een van onze glasexperts. Zij adviseren u graag.

Neem direct contact op met een van onze medewerkers:


Beoordelingen:

over Glaspunt Lochem

Soort werkzaamheden: HR++ glas gezet

Sterke punten website en service: "Goede glashandel"

over Glaspunt Lochem

Soort werkzaamheden: HR++ glas

Sterke punten website en service: "Tevreden met de nieuwe ramen , eindelijk HR++ glas in de woning. Top!"

over Glaspunt Lochem

Soort werkzaamheden: Gehele woning laten voorzien van (geluids)isolerende beglazing + ventilatieroosters

Sterke punten website en service: "Na even wachten heb je ook wat. Gehele woning is voorzien van isolerend glas waar ik hopelijk lang plezier van heb! Hoop dat alle glaszetters zo zijn, want waren zeer vakkundig en kon goed met hen lachen!"


Glaszetter aan het woord

Michiel - glaszetter in regio (oost-)Gelderland: “Ik hou ervan om buiten te werken, lekker aan de slag te gaan met mijn handen en klanten blij te maken. Ik denk maar zo, voor iedere klant is er een oplossing te vinden. Klanten vinden het altijd fijn als je in nood snel nog de schade kan herstellen, zeker wanneer dit midden in de nacht is. Maar een huis duurzaam maken met behulp van HR++ glas is ook een mooi voorbeeld. Vaak ben je in zo’n geval al snel een hele dag bij de mensen aan huis aan het werk en kunnen zij diezelfde dag nog genieten van een warmer en comfortabeler duurzaam huis. Ze zien snel resultaat en dat is belangrijk!”

 

Gelukkige klanten

Byzantijn brute gebroken en herstelt

P. Clevers uit Lochem

Soms heb je geluk en soms heb je pech. Dat laatste had meneer Clevers uit Lochem, de bewoner was helaas zelf de schuldige van deze schade. Gelukkig kon hij zelf het een klein beetje veilig stellen met glas, maar meneer wilde natuurlijk wel zo spoedig mogelijk nieuw glas in de deur. Gelukkig heeft onze glaszetter standaard figuurglas op de bus. Onze glaszetter kon de ruit dezelfde dag nog herstellen.

Meer tevreden klanten zien?

-->