icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 085 105 72 51

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Made


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Bel Glaspunt voor glasschade in Made

Glaspunt werkt met vele glaszetters. Er is dus altijd wel één bij u in de buurt, ook in Made. In geval van spoed zijn onze glaszetters binnen een half uur bij u aanwezig. Ze kunnen u ook advies op maat geven over welk soort glas het beste bij u en uw woning past.

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Laat ook dubbel glas plaatsen door een glaszetter van Glaspunt

Het heeft zeker zin om uw winkel, woning of bedrijfspand te voorzien van dubbel glas. Met het HR ++ glas van Glaspunt is uw woning of pand tot wel vier keer beter geïsoleerd dan met enkel glas. Dit betekend automatisch een fikse besparing op uw energierekening. Wie wil dat nou niet? Wilt u meer weten? Vraag het één van onze glaszetters in Made!

Glas in lood, geeft net dat beetje extra aan uw woning

Het glas in lood van Glaspunt geeft nét dat beetje extra uitstraling aan uw woning. We hebben verschillende soorten en ontwerpen glas in lood in ons assortiment. U kunt zelfs een geheel eigen ontwerp laten maken. De keuze is oneindig.

De glaszetters van Glaspunt zijn echte vakmensen

Alle glaszetters van Glaspunt zijn echte vakmannen en vrouwen. Ze worden het hele jaar door opgeleid. Ook onze senior medewerkers binnen ons team spelen hier een grote rol bij. Zij geven hun kennis en ervaring weer door aan de jongere generatie. Onze medewerkers lopen verschillende onderdelen binnen onze organisatie door om ervoor te zorgen dat zij inzicht krijgen in het hele proces van glas zetten. Medewerkers lopen bijvoorbeeld ook een dag mee op de afdeling administratie. Glaspunt probeert hierdoor de betrokkenheid van medewerkers te vergroten en de groei in vakmanschap te stimuleren.

Wist u dat onze glaszetters overal in Noord-Brabant komen? Zo staan wij ook in 30 minuten bij op de stoep in Oosterhout, Raamdonksveer, Terheijden, Breda, Wagenberg, Waspik en Lage Zwaluwe.


Beoordelingen:

over Glaspunt Made

Soort werkzaamheden: glas in lood

Sterke punten website en service: "We wouden graag glas in lood voor de ramen in onze achterkamer. We wonen in een vrij klassiek huis en dachten dat het wel mooi zou staan. Via Glaspunt hebben we glas in lood met ons eigen ontwerp besteld en het ziet er inderdaad geweldig uit!"


-->