icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
Logo feedbackcompany 8.5 / 10

U kunt ons bellen op 026 20 30 367

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Oosterbeek


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Ruit stuk in Oosterbeek?

De glaszetters van Glaspunt zijn altijd bij u in de buurt. U hoeft alleen maar te bellen. Wij monteren snel uw glas en kunnen u bovendien voorzien van vakkundig advies over glas in uw woning.

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Zonwerend isolatieglas

In de zomer kan de temperatuur aardig oplopen en gebouwen en woningen worden al snel veel te warm binnen. Glaspunt heeft verschillende soorten zonwerend isolatieglas die beschermt tegen de warmte van de zon. Dit soort glas is voorzien van een laag metaaloxyden of edelmetaal die naast de zonwerende werking ook een aantrekkelijke aanblik geeft. De coating is weer en vuil bestendig en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dit soort glas is bijzonder geschikt voor bedrijfspanden. Voor meer informatie over zonwerend isolatieglas kunt u contact opnemen via het contactformulier.

Assortiment glashandel

Glaspunt heeft een netwerk van meer dan 40 glashandels met een grote sortering glassoorten die klaar staan om op maat gesneden te worden. Denkt u bijvoorbeeld aan enkel glas, figuurglas, draadglas, en gelaagd glas. Dubbel glas laat Glaspunt speciaal in een fabriek samenstellen. Het bewerken van het glas zoals slijpen en gaten boren doen we in onze vestiging in Arnhem. Klik hier voor het glas assortiment van Glaspunt.


Beoordelingen:

over Glaspunt Oosterbeek

Soort werkzaamheden: Vervangen dubbel glas

Sterke punten website en service: "Snelle en accurate afhandeling. Prettig contact met administratie vanwege naamswijziging. "

over Glaspunt Renkum

Soort werkzaamheden: Groot keukenraam vervangen i.v.m. lek raam

Sterke punten website en service: "voortvarende werknemers!"

over Glaspunt Oosterbeek

Soort werkzaamheden: Tevreden

Sterke punten website en service: "Ik ben erg te spreken over de glaszetters van Glaspunt. Vriendelijk, snel en verstand van hun vak."

over Glaspunt Oosterbeek

Soort werkzaamheden: isolatieglas

Sterke punten website en service: "Omdat de zon de hele dag op ons staat kon het in de zomer altijd zó warm worden in onze slaapkamer. We deden ’s nachts geen oog dicht. Gelukkig hebben we sinds afgelopen zomer isolatieglas van Glaspunt. Het reguleert de temperatuur en het is lang niet meer zo warm."


Gelukkige klanten

Schade na harde wind

Meneer Kulaksiz uit Doorwerth

Hier heeft glaspunt 2 van de 6 ruitjes voorzien van een nieuw stuk glas, deze waren door het dichtslaan van de deur na tocht gesneuveld. Wind blijft een van de grootste veroorzakers van glasschade, zorgt u er dan ook altijd voor dat ramen en deuren niet te makkelijk dicht kunnen slaan.

Enkelglas achtergevel raam

Familie Kerklaan uit Wolfheze

Hier hebben wij een ruit vervangen die stuk is gegaan. Er is floatglas gebruikt, dit glas zat voordat de ruit stuk ging ook al in het kozijn.

Meer tevreden klanten zien?