icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 026 20 30 367

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Oosterbeek


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Ruit stuk in Oosterbeek?

De glaszetters van Glaspunt zijn altijd bij u in de buurt. U hoeft alleen maar te bellen. Wij monteren snel uw glas en kunnen u bovendien voorzien van vakkundig advies over glas in uw woning.

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Zonwerend isolatieglas

In de zomer kan de temperatuur aardig oplopen en gebouwen en woningen worden al snel veel te warm binnen. Glaspunt heeft verschillende soorten zonwerend isolatieglas die beschermt tegen de warmte van de zon. Dit soort glas is voorzien van een laag metaaloxyden of edelmetaal die naast de zonwerende werking ook een aantrekkelijke aanblik geeft. De coating is weer en vuil bestendig en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dit soort glas is bijzonder geschikt voor bedrijfspanden. Voor meer informatie over zonwerend isolatieglas kunt u contact opnemen via het contactformulier.

Assortiment glashandel

Glaspunt heeft een netwerk van meer dan 40 glashandels met een groot assortiment glas die klaar staan om voor u op maat te worden gemaakt. Denkt u bijvoorbeeld aan enkel glas, figuurglas, draadglas, en gelaagd glas. Dubbel glas laat Glaspunt speciaal in een fabriek samenstellen. Het bewerken van het glas zoals slijpen en gaten boren doen we in onze vestiging in Arnhem.


Beoordelingen:

over Glaspunt Oosterbeek

Soort werkzaamheden: Hr++ monteren in bestaande kozijnen. Zelfs in 100 jaar oude kozijnen perfect geplaatst

Sterke punten website en service: "Kundig en plezierig montage personeel. "

over Glaspunt Oosterbeek

Soort werkzaamheden: Vervanging oud dubbel glas

Sterke punten website en service: "Snelle en keurige oplevering, aardige vakbekwame mensen, super blij mee!"

over Glaspunt Oosterbeek

Soort werkzaamheden: Vervangen dubbel glas

Sterke punten website en service: "Snelle en accurate afhandeling. Prettig contact met administratie vanwege naamswijziging. "


Gelukkige klanten

Ruitschade door hockeybal

MHCO uit Oosterbeek

Een hockeybal heeft glasschade veroorzaakt aan een ruit bij MHCO uit Oosterbeek. De glaszetter is langs geweest en heeft de ruit van de kantine ingemeten. Een gelaagde ruit is besteld en deze is geplaatst. Een gelaagde ruit zorgt ervoor dat als deze kapot gaat de glasscherven aan een folie in de ruit blijven hangen. Wel zo veilig in de buurt van rondvliegende hockeyballen.

Twee keukenramen vervangen

Mevrouw de Boer uit Oosterbeek

In Oosterbeek heeft onze glaszetter twee keukenramen vervangen. Het oude dubbel glas is vervangen voor HR++ isolatie glas. Ook zijn er nieuwe latten aangebracht. De geplaatste ruiten worden altijd schoongemaakt door de glaszetter. Een duimpje omhoog van de tevreden klant.

Schade na harde wind

Meneer Kulaksiz uit Doorwerth

Hier heeft glaspunt 2 van de 6 ruitjes voorzien van een nieuw stuk glas, deze waren door het dichtslaan van de deur na tocht gesneuveld. Wind blijft een van de grootste veroorzakers van glasschade, zorgt u er dan ook altijd voor dat ramen en deuren niet te makkelijk dicht kunnen slaan.

Meer tevreden klanten zien?

-->