icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 078 20 40 180

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Papendrecht


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaszetter nodig in Papendrecht? Bel de glaszetters van Glaspunt

U heeft ruitschade en dat wilt u natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben. Bel dan met Glaspunt en boek snel een ervaren glaszetter. Met onze landelijke dekking kunnen we met een half uur bij u op de stoep staan als de situatie niet veilig is en uw schade snel opgelost moet worden. In de meeste gevallen kunnen wij de ruitschade direct herstellen. Is dat niet mogelijk dan plaatsen wij een veilige en sterke noodvoorziening.

Met onze landelijke dekking zijn wij altijd bij u in de buurt: zo komen onze glaszetters onder andere in Ridderkerk, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Dordrecht, oud-Alblas en Sliedrecht.

Neem contact op met Glaspunt Papendrecht:

Duurzaam wonen met isolatieglas

Wilt u een milieuvriendelijke woning én besparen op de energierekening? Kies dan voor isolatieglas. HR++ glas een van de best isolerende en toepasbare beglazing op dit moment. HR++ glas is 2 keer beter isolerend dan normaal dubbel glas. Dit komt door de metaalcoating en milieuvriendelijke gasvulling tussen de twee glasbladen (de spouw). HR++ glas kan bijna altijd in bestaande kozijnen. De glaszetter komt altijd langs om in te meten en let daarbij op de breedte van het kozijn en of het kozijn sterk genoeg is voor het gewicht van het glas. U kunt er dus zeker van zijn dat u glas altijd past binnen uw situatie.

Geniet ook van een lagere energierekening! Duizenden gingen u al voor. Vraag vandaag nog gratis een vrijblijvende offerte aan.

Bij Glaspunt bent u verzekerd van kwaliteit en service

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

 

over Glaspunt Papendrecht

Soort werkzaamheden: 2 ruiten vervangen

Sterke punten website en service: "Werkzaamheden zijn goed uitgevoerd. De glaszetters werkten hard en waren vriendelijk."

over Glaspunt Papendrecht

Soort werkzaamheden: woonkamer HR++ glas

Sterke punten website en service: "Ontstond wat onduidelijkheid over de offerte, na een telefoontje heeft de vriendelijke dame het opgelost. Uiteindelijk is het glas goed geplaatst."

Gelukkige klanten

Figuurglas vervangen voor HR++ glas

Meneer Vogelzang uit Papendrecht

Nood breekt wet, moet meneer vogelzang uit Papendrecht gedacht hebben. Meneer was zijn sleutel vergeten en was genoodzaakt het glas te breken. Op deze manier kon hij als nog via de binnenkant de voordeur open doen om naar binnen te komen. Maar hij zat wel met een gebroken ruit. Voor meneer was dit juist een goede gelegenheid om van het figuurglas uit te komen, want dat vond hij niet mooi. Hij heeft het vervangen voor één grote ruit van hoog rendement dubbel glas. Zo is zijn huis direct een klein beetje beter geisoleerd.

Meer tevreden klanten zien?

-->