Auteur:

Glas gesneuveld in Purmerend?

Bel ons! Glaspunt Purmerend heeft vakkundige glaszetters die u snel uit de brand kunnen helpen bij glasschade. Verbouwing of verhuizing? Ook daarbij kan Glaspunt u van dienst zijn. We informeren u graag over de mogelijkheden voor glas in uw woning.

Ervaren glaszetters

Het plaatsen van glas is een vak apart. U wilt dit natuurlijk laten doen door een professional met verstand van zaken. Glaspunt heeft erkende, gecertificeerde glaszetters die een vlekkeloze en vakkundige montage voor u neerzetten. Daarnaast geeft Glaspunt 15 jaar garantie op dubbel glas + montage. Zo garandeert Glaspunt u van jarenlang plezier van uw aankoop. Wilt u glas bestellen of meer informatie over onze professionals? Vul dan ons contactformulier in of bel met één van onze medewerkers.

Condens tussen dubbel glas

Het kan soms voorkomen dat dubbel glas gaat lekken. U ziet dan een condens laag die zich verspreid aan de binnenkant van uw dubbel glas. Hier kunt u zelf weinig aan doen. Helaas kan een lek in dubbel glas niet worden gerepareerd. U zult de ruit moeten vervangen. Gelukkig kunt u bij Glaspunt uw lekke ruit laten vervangen met een flinke besparing van 15% op de montage. De kans is namelijk groot dat u recht heeft op het verlaagde 6% btw-tarief op de montage.

Boek direct uw glaszetter in Purmerend

Snel en vrijblijvend een glaszetter op uw locatie

Wat kan onze glaszetter voor u doen?

1 Selecteer een product
Glasschade herstellen
Lek glas herstellen
Enkel naar Dubbel glas
Dubbelglas advies en inmeten
Glas voor interieur
Overige werkzaamheden
2 Selecteer een moment

 

Beoordelingen:

Edward Karten over Glaspunt Monnickendam:
Soort werkzaamheden: 'Hengelen' om deurvergrendeling te verwijderen.
"Snelheid en daadkracht !"

 

Jan Mulder over Glaspunt Monnickendam:
Soort werkzaamheden: kamerraam vervangen
"vriendelijk personeel keurig gedaan"

 

Roy van Heijst over Glaspunt Purmerend:
Soort werkzaamheden: Nieuw glas voor verbouwing
"Glas kon lekker snel geleverd worden. Komen de afspraken goed na."

 

Andor Rademaker over Glaspunt Purmurend:
Soort werkzaamheden: verbouwing
"Tijdens onze verbouwing ging er een balk dwars door ons raam in de slaapkamer. Erg vervelend want het werd meteen vrij koud in de kamer. Glaspunt hier in Purmerend gebeld en die hebben dezelfde dag nog snel een stevige noodruit geplaatst. We hebben dubbel glas besteld en een week later kwamen ze het glas vervangen. We zijn erg tevreden met de snelle service."

 

Pieter 't Zand over Glaspunt Purmurend:
Soort werkzaamheden: vocht
"Helaas kreeg ik last van condens tussen mijn dubbel glas. Glaspunt vertelde mij dat dit helaas niet gerepareerd kon worden. Balen. Maar gelukkig konden ze snel mijn raam vervangen met korting op de montage."

 

Contactgegevens:

 Wij zijn open: u kunt ons bellennu open

Glaspunt Purmerend
Bel 0299 79 60 44
 Gratis Glaspunt Glascleaner

Contactgegevens:

 Wij zijn open: u kunt ons bellennu open

Glaspunt Purmerend
Bel 0299 79 60 44
 Gratis Glaspunt Glascleaner

Contactformulier

Wilt u glasschade melden of glas bestellen? Bel 0299 79 60 44 of vul het onderstaand formulier in. Bij ons regelt u het snel en gemakkelijk!