icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 073 2050231

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Rosmalen


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaszetter en glashandel in Rosmalen gezocht? Bel Glaspunt!

Heeft u ruitschade? Bel dan direct een van onze glaszetters en uw schade wordt vandaag nog gerepareerd. Wij zijn altijd 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar. Glaspunt werkt met goed opgeleide glaszetters en het beste glaswerk, dus u bent verzekerd van kwaliteit. Om dat te verzekeren, geven wij uw 15 jaar garantie op ons dubbel glas en de montage. 

Glashandel in Rosmalen? Ons assortiment is groot!

Bij Glaspunt Rosmalen kunt u terecht voor alle soorten glas. Zo hebben wij veel soorten figuurglas en floatglas altijd op voorraad. Alle andere soorten bestellen wij graag voor u. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een veilige oplossing om inbraak en vandalisme tegen te gaan? Bekijk dan ons assortiment veiligheidsglas. Denk hierbij aan gelaagd glas, gehard glas of een combinatie ervan. Ook op gebied van isolatie adviseren wij u graag. Zo hebben wij al veel huizen verduurzaamt door HR++ glas te plaatsen. Deze woningeigenaren kunnen al genieten van een lagere energierekening en een beter wooncomfort. Bent u ook om en wilt u ook glas laten plaatsen door de glaszetters van Glaspunt? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Creëer meer privacy met glas

Heeft u last van inkijk in uw woning en wilt u graag meer privacy? Dat kan met figuurglas en matglas. Figuurglas zijn er in veel verschillende vormen en motieven, bijvoorbeeld druppels, stippels en geribbelde strepen. Figuurglas zorgt ervoor dat voorwerpen en personen vervormen en nauwelijks te zien zijn. De hoeveelheid lichtinval verminderd niet. Heeft figuurglas niet uw voorkeur, dan kunt u altijd nog kiezen voor mat glas, ook wel bekend onder de naam melk glas. Soms wordt dit glas gezandstraald of behandeld met een zuur. Een andere toepassing is glas met matte folie ertussen. Zowel mat glas als figuurglas kan in combinatie met isolatie- en veiligheidsglas.

Kies voor Glaspunt Rosmalen:

Altijd bereikbaar en altijd in de buurt
In geval van nood altijd met 30 minuten bij u
Meer dan 25 jaar ervaring
Altijd 15 jaar garantie op dubbel glas en de montage ervan
We houden ons altijd aan de SUS-factor
Aangesloten bij alle verzekeraars


Beoordelingen:

over Glaspunt Rosmalen

Soort werkzaamheden: Dubbel glas lek herstelt

Sterke punten website en service: "Best even moeten wachten op de nieuwe ruit, kwam denk ik door speciale coating. mannen hebben het netjes gezet, goede communicatie."


 

Gelukkige klanten

Schade herstelt en lek slag opgelost

Meneer Busscher uit Rosmalen

Soms vergeet je in alle haast de sleutel en is de enige weg om naar binnen te komen via het raam. En dan moet de ruit er ook aan geloven. Dit overkwam ook Meneer Busscher uit Rosmalen. Nu zijn dubbel glas ruit vervangen moest worden, kon hij gelijk zijn lekke ruit vervangen. Deze was al een tijdje lek, maar had minder grote haast. Echter kon dit nu mooi tegelijkertijd hersteld worden door de glaszetter.

Meer tevreden klanten zien?

-->